به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «علیرضا رزم حسینی» امروز(۱۳ اسفند) در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: گام اول مثلث توسعه اقتصادی منطقه ۹ کشور درتربت حیدریه گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی درسال ۹۲ ابلاغ شده است والگوی توسعه مثلث اقتصادی دراستان در۸ منطقه و۲۳ معین ایجاد می شود که از شرکت های توانمند استان ۱۷ معین انتخاب شده است.
استاندار خراسان رضوی افزود: مقام معظم رهبری در آستانه دهه پنجم انقلاب، در ابلاغ راهبردهای گام دوم انقلاب اسلامی، آرمان های متعددی را مطرح کردند که باید با کار و تلاش و مشارکت مردم و بخش خصوصی زمینه اجرای آن ها فراهم شود، در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی باید زمینه توسعه اقتصادی را با مشارکت بخش خصوصی و فعالان اقتصادی فراهم کرد.
رزم حسینی با بیان اینکه هدف اقتصاد مقاومتی ایجاد معیشت و اشتغال پایدار برای مردم است، اظهار کرد: امکانات زیربنایی بسیار خوبی در سال های پس از پیروزی انقلاب به همت و تلاش همه دولت ها ایجاد شده است اما هدف اصلی که توانمندسازی و رفاه مردم بوده، هنوز تحقق نیافته است.
وی تاکید کرد: به منظور بهره گیری از ظرفیت های مردمی در مسیر توسعه و آبادانی، طرح مدل توسعه اقتصادی را در خراسان رضوی کلید زده ایم و تاکنون برای ۱۶ منطقه، معین اقتصادی تعیین شده است.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از ارکان اصلی مثلث توسعه اقتصادی نمایندگان مجلس هستند، تاکید کرد: ما برای جایگاه نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی اهمیت قائل هستیم و با سلیقه سیاسی نمایندگان هیچ کاری نداریم زیرا معتقدیم که مردم به افراد رای داده اند که مشکلات اقتصادی و معیشتی را از دولت و مجلس پیگیری کنند.
رزم حسینی با تاکید بر اینکه علمای دین باید نهضت فرهنگ توسعه اقتصادی را در جامعه نهادینه کنند، گفت: ائمه جمعه باید بگویند که نداشتن شغل به معنای نداشتن عزت است و از این طریق زمینه مشارکت مردم در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی را فراهم کنند.
وی با اشاره به این که افراد موفق باید محور توسعه شهرستان ها باشند افزود: در صورت تحقق کامل این بستر، آنها ظرفیت شغل جدید را در شهر مربوطه بوجود خواهند آورد لذا امیدواریم این اتفاق بیفتد وسرمایه گذاران و کارآفرینان، مجاهدان اقتصادی هستند.
استاندار خراسان رضوی افزود: اقتصاد مقاومتی دولتی نیست ومردمی است در صورتی که رتبه کسب و کار خراسان رضوی ۱۸ است و منابع استان خراسان رضوی ۵۲ درصد آن استفاده می شود و۴۸ درصد از استان خارج می شود و اساسی ترین کار مسئولان کار اقتصادی است و اقتصاد مقاومتی دولتی نیست مردمی است.
رزم حسینی تصریح کرد:از سال آینده هر گونه تسهیلاتی را که بخواهیم ارائه کنیم در چهارچوب مدل اقتصاد مقاومتی خواهد بود، به این صورت که دولت، معین های اقتصاد مقاومتی وافراد جویای کار هر کدام سهم خود را می پردازند، بنابراین اگر بخواهیم کار جدیدی در استان انجام دهیم باید همه از مدل اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم تا بتوانیم تحولی را در استان بوجود بیاوریم.
وی گفت:حدود سه ونیم درصد از جمعیت استان خراسان رضوی درتربت حیدریه ساکن هستند که نرخ مشارکت اقتصادی شهرستان ۴ درصد از استان کمتر و نرخ بیکاری شهرستان ۲ درصد از استان کمتر و حدود ۸ هزار بیکار در شهرستان وجود دارد که درشهر ۲ درصد و درروستا ۶ درصد از استان کمتر است که ۲۵ درصد شاغلین دربخش کشاورزی ، ۲۲ درصد دربخش صنعت وساختمان و۵۱ درصد دربخش خدمات فعالیت می کنند.
رزم حسینی تصریح کرد: مجموع اعتبارات شهرستان تربت حیدریه درسال گذشته ۴۱ میلیارد تومان که ۲۱ میلیارد تومان محقق شده و دراعتبارات شهرستان درسال جاری ۶۳ میلیارد تومان است که ۳۶ میلیارد تومان آن محقق شده است.
نظر شما