به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «اکبر میرشکار» در نشست خبری که ظهر امروز (دوشنبه 13 اسفندماه) در سالن جلسات اداره کل کمیته امداد استان قم برگزار شد، با اشاره به اینکه پنج هزار فقره وام قرضالحسنه کارگشایی با اعتبار 25 میلیارد تومانی پرداخت شده است، گفت: در حوزه اشتغال به دنبال این بودیم که هزار نفر اشتغال ایجاد کنیم که اکنون از این آمار عبور و هزار و 119 مورد اشتغال ایجاد شده کردهایم که جشن توانمندسازی آنها در ابتدای سال آینده برگزار میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: در سال جاری به غیر از منابع بانکی، 106 میلیارد تومان برای مددجویان هزینه شده است. استان قم به عنوان پرچمدار تحول در کمیته امداد معرفی شده است زیرا در این مجموعه برونسپاری مددکاری و مشاوره را به صورت کامل اجرا کرده و این مدل درحال گسترش به کل کشور است.
وی از عضویت 41 هزار و 159 قمی در کمیته امداد خبر داد و تصریح کرد: در سال جاری 22 هزار و 587 خانوار تحت حمایت این نهاد بودند و بیش از 6 هزار خانوار به مستمری بگیران کمیته امداد در قم اضافه شدند.
میرشکار یادآور شد که 3900 دانش آموز، 459 دانشجو و طلبه، هزار و 880 یتیم، 15 هزار و 40 زن سرپرست خانوار، 15 هزار سالمند بالای 60 سال و هزار و 500 نفر بیمار صعب العلاج جزو مددجویان این نهاد در استان هستند.
وی همه درآمد کمیته امداد قم را در 11 ماه سال جاری 38 میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: این درآمد در قالب مواردی نظیر زکات، اکرام ایتام و صدقات بوده و درآمد محقق شده این نهاد در سال جاری 20 درصد نسبت به سال گذشته و 10 درصد نسبت به کل برنامه سال 97 رشد داشت.
مدیرکل کمیته امداد استان قم با بیان اینکه هر نفر مددجو در طول 11 ماه به صورت میانگین دو میلیون و 570 هزار تومان دریافتی داشته است، عنوان کرد: در 11 ماه گذشته 75 درصد از اعتبارات دولتی خود را جذب کرده که در این شرایط اقتصادی آمار مطلوبی است و امیدواریم به 100 درصد برسیم.
وی با اشاره به افزایش پایداری اشتغال امسال نسبت به سال های گذشته خاطرنشان ساخت: با راهاندازی مرکز راهبردی شغلی، در این حوزه توانستیم برونسپاری لازم را دنبال کنیم. بیش از 100 نفر از زنان مطلقه با کارهای مشاورهای و فرهنگی کمیته امداد مشکلات خود را رفع کرده و توانستند به زندگی خود برگردند.
میرشکار با تأکید بر پیگیری طرح مددکاری اسلامی در سال آینده گفت: کمیته امداد یک رویکرد تحولی را دنبال میکند تا بتواند خدمات خود را کیفی و شأن خانوادهها را به صورت ویژه حفظ کند به همین علت نیازمند رخدادهای جدید از جمله کاهش مراجعات مردمی هستیم.
وی افزود: از اواسط ماه جاری 10 خدمت کمیته امداد به صورت غیرحضوری به مددجویان ارائه میشود. مردمی کردن امداد یکی از کارهای ویژهای است که آغاز شده و امیدواریم در سال آینده آن را تکمیل کنیم.
مدیرکل کمیته امدادم قم بیان داشت که امروز کمیته امداد به عنوان یک نهاد ولایی و انقلابی مسئولیت رسیدگی به امور نیازمندان استان را دارد و در این راستا از ظرفیت اقشار مختلف باید بهرهمند شود.
وی از افزایش افزایش مراجعات مردمی به کمیته امداد بعد از مردادماه سال جاری یاد کرد و افزود: امسال در راهاندازی مراکز نیکوکاری مساجد پیشرفت قابل توجهی داشته و مجمع مدیران خیراندیش مدارس را در استان قم با مشارکت آموزش و پرورش راهاندزای کردیم تا 200 مدرسه برخودار، معین مدارس پایین شهر قم میشوند.
میرشکار نیاز کنونی به کمک های مردمی را بیشتر از سال های گذشته عنوان کرد و ادامه داد: هزینههای مختلف کمیته امداد از محل اعتبارات دولتی تامین میشود. برخی به نام ایتام و کمک به محرومان مجموعههایی را تشکیل داده که نظارتی بر عملکرد آنها نیست درحالیکه هفت دستگاه نظارتی بر عملکرد کمیته امداد بررسی دارند.
وی همچنین تأکید کرد که هزار و 600 متر فضا را به مجتمع حضرت معصومه(س) اضافه کرده تا بتوانیم ظرفیت این مجتمع را به 300 نفر افزایش دهیم.
نظر شما