کانون‌های مساجد جایگاه حقوقی پیدا کردند/ کانون‌ها پیشتاز در اصلاح جامعه

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان با اشاره به اقدامات ارزشمند امسال در حوزه کانون‌های مساجد گفت: با تصویب اساسنامه کانون‌های مساجد در شورای عالی انقلاب فرهنگی این نهادهای فرهنگی شخصیت و جایگاه حقوقی پیدا کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر «محمدرضا نیستانی» شامگاه جمعه(17 اسفند) در همایش گرامیداشت بیست و ششمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد همراه با اختتامیه مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان در مجتمع فرهنگی صائب اصفهان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه ساختاری کانون های مساجد اظهارداشت: با تصویب اساسنامه کانون های مساجد این نهادهای فرهنگی شخصیت و جایگاه حقوقی پیدا کردند که این موضوع از سال آینده ابلاغ و عملیاتی می شود.

 

سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد پیش از این اساسنامه نداشته و ساختار آن ها مشخص نبود و این موضوع منجر به بروز مشکلات فعالیتی میشد که رفع این چالش به فعالیت ساختاری و تشکیلاتی کانونها و پیشرفت فعالیت آن ها کمک خواهد کرد.

 

وی ادامه داد: امسال ساماندهی وضعیت کانون های مساجد و ثبت اعضا انجام شد و گروه های هنری از جمله تئاتر و سرود فعال و ساختارمند شدند که در استان اصفهان 330 هزار نفر در قالب یکهزار و 900 کانون ثبت شده و استان اصفهان رتبه اول را در کشور دارد.

 

حجت الاسلام نیستانی اضافه کرد: 200 گروه سرود کانون های مساجد استان اصفهان شناسایی و ساماندهی شده اند که در طرح سرود 40 هزار نفری کانون های مساجد کشور که در ۱۲ بهمن و همزمان با سالروز ورود امام خمینی(ره) به کشور در همه شهرها و روستاها اجرا داشتند شرکت کرده اند و در آینده نیز برنامه های آموزشی وحمایتی از این گروه ها خواهیم داشت.

 

وی در خصوص تئاتر کانون های مساجد گفت: جشنواره تئاتر مساجد امسال پیش بینی شده است و افتتاحیه آن برگزار و بزودی این رخداد هنری نیز انجام می شود.

 

وی طرح نهج البلاغه خوانی در مساجد، شنبه های کتاب، مساجد دوستدار سلامت در راستای پیشگیری از سرطان، فشارخون و دیابت، مساجد سفیر پیشگیری از آسیب های اجتماعی، پایگاه های اوقات فراغت را از دیگر برنامه های شاخص کانون های فرهنگی هنری مساجد در استان اصفهان اعلام کرد و گفت: در طرح نهج البلاغه آموزش مفاهیم این کتاب در قالب دوره آموزشی و همچنین تبیین محتوای آن یک شب در هفته در مساجد استان انجام می شود.

 

وی یادآورشد: در راستای توسعه فرهنگ کتابخوانی طرح شنبه های کتاب، توزیع کتاب در کتابخانه های مساجد، نذر کتاب و جابه جایی کتاب های تکراری در بین کانون های مساجد انجام شده است.

 

نیستانی به نقش مبارزه با نفس و جهاد اکبر اشاره کرد و اظهارداشت: بر اساس روایت حضرت رسول(ص) مبارزه با نفس و خودسازی بیش از جنگ و جبهه ارزش دارد که اهمیت جبهه فرهنگی و انجام فعالیت های تربیتی را این حدیث یادآور می شود.

 

سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان افزود: فعالیت در کانون های فرهنگی و هنری مساجد مصداقی از این روایت است که مدیران مسئول و اعضای کانون های مساجد در راستای خودسازی و اصلاح جامعه فعالیت می کنند و از این جهت فعالیت های آن ها ارزشمند و موثر است.

 

وی ادامه داد: اعضای کانون های مساجد برای خودسازی و اصلاح جامعه تلاش می کنند و تلاش آن ها بسیار موثر و آن ها در جبهه مهم نبرد با تهاجم فرهنگی و مبارزه با نفس قرار دارند./

کد خبر 771781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha