جذب جوانان به فعالیت های قرآنی در مساجد نیازمند به روز رسانی است

قاسم رضیعی گفت: روش هایی که اخیرا در مساجد برای جذب نوجوانان و جوانان باب شده است تا فعالیت فرهنگی و قرآنی انجام دهند نیازمند به روز رسانی است.

«قاسم رضیعی» در بیست و ششمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: در رابطه با کانون های فرهنگی مساجد، فرهنگ ما منبعث از قرآن و اهل بیت است، تمرکز ما در فعالیت های فرهنگی باید در راستای قرآن و اهل بیت باشد، طبیعی است که ثقل اکبر قرآن است لذا مساجد باید برنامه قرآنی بیشتری در حوزه فعالیت های فرهنگی داشته باشند.

قاری بین المللی و فعال قرآنی کشورمان با انتقاد به اینکه فعالیت قرآنی مساجد نسبت به دیگر فعالیت ها کم شده است تاکید کرد: بعضی ها ممکن است به این باور رسیده باشند که الان جوانان و نوجوانان را باید با روش های دیگری جذب مسائل فرهنگ اسلامی کرد. به عنوان مثال اردوهای مختلف، کلاس های آموزشی، کلاس های درسی و کمک درسی،  فعالیت های ورزشی، تماشای فیلم و تئاتر برنامه هایی هستند که متاسفانه جای فعالیت های واقعی و اصلی مساجد که مباحث آموزش قرآن است را می گیرند.

 

 

رضیعی با بیان اینکه اجرای فعالیت های ورزشی فقط در بعضی از موارد درست و قابل دفاع است اما نباید جای فعالیت های قرآنی را در مساجد بگیرند تصریح کرد: فعالیت های فرا قرآنی در مساجد می تواند روشی باشند برای جذب مخاطب، اگر واقعا این روش یعنی توجه صرف به برنامه های ورزشی در مساجد جوابگو بود تا الان باید جواب خودش را داده بود.

 

وی در پاسخ به این سوال که راه جایگزین برای این موضوع چیست گفت: راه جایگزین بازگشت به قرآن و اهل بیت است منتهی با روش های هنرمندانه، یعنی اینکه کار نیکو کردن است از پر کردن است؛ فعالیت قرآنی ما در مساجد باید خیلی بیشتر از این چیزی باشد که الان هست.

این عضو جامعه قرآنی کشور با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرموده اند؛ ما باید یک جلساتی داشته باشیم صرفا برای شنیدن قرآن اظهار داشت: متاسفانه در بعضی از مساجد بعضی از ائمه جماعات یا مسئولین فرهنگی سلیقه شخصی خودشان را در رابطه با قرآن اعمال می کنند! یعنی تا صحبت از قرائت قرآن می شود می گویند که قرائت کافی نیست و باید به عمق قرآن پی ببریم! استباط من این است که هر کسی که این شعار را می دهد و از دهانش خارج شد یعنی می خواهد فعالیت قرآنی نکند! هر کسی که در رابطه با محافل قرآنی، کرسی های تلاوت، جلسات سنتی قرآن در مساجد ان قلت بیاورد و ترجمه و تفسیر و عمق قرآن را شعار خودش برای سرکوب کردن این حرکت ها قرار دهد قطع به یقین هدفش این است که کار قرآنی نکند!

وی اذعان داشت: اگر اهمیت دادن به اهل بیت صرفا بحث ماه محرم و صفر و رمضان باشد الحمدالله خوب است و کسی نمی تواند منکر این شود که مساجد ما در زمینه استقبال از محرم و عزای اهل بیت کم کاری کرده اند، اما این کافی نیست و باید عمق بیشتری نسبت به اهداف والای اهل بیت پیدا کنیم که همان قرآن است.

این عضو جامعه قرآنی تاکید کرد: ما باید بازگشت کنیم به دوران اول انقلاب که از همین جلسات قرآنی بود که جبهه را پوشش می دادیم، در اوایل جنگ و در حین دفاع مقدس نیروهای رزمنده جبهه حق علیه باطل، از همین مساجد تربیت و اعزام می شدند. روش هایی که اخیرا برای جذب نوجوانان و جوانان باب شده است تا فعالیت فرهنگی و قرآنی انجام دهند نیازمند به روز رسانی است.

 

 

کد خبر 771955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha