به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «پیرحسین کولیوند» در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص آمادگی سازمان اورژانس کشور برای چهارشنبه آخر سال گفت: هر ساله شاهد این هستیم که در روزهای پایانی سال تا چهارشنبه آخر سال حوادث ناگواری به دلیل استفاده از مواد غیر مجاز در چهارشنبه سوری برای جوانان ما به وجود می آید.
سرپرست سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: اغلب آسیب دیدگان چهارشنبه آخر سال به خاطر تماس با مردم محترقه و منفجره می باشند که متاسفانه خسارت های زیادی به جا می گذارد.
وی با بیان اینکه بسیاری از افراد فقط به دلیل بی احتیاطی دچار سوختگی، قطع عضو، نابینایی، مشکلات شنوایی و سوختگی می شوند، افزود: سال گذشته چهار نفر از هموطنانمان در این حوادث متاسفانه فوت کردند که از استان های تهران، کرج، اردبیل و زنجان بودند و سه نفر نیز دچار معلولیت شدند.
وی خاطرنشان کرد: ما برای پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال آموزش را از اول مهر در مساجد و مدارس کل کشور شروع کرده ایم، گفت: برای صدا و سیما نیز برنامه های خاصی داریم و در شبکه های اجتماعی نیز حضور فعالی داریم تا بتوانیم از آسیب های احتمالی جلوگیری کنیم.
کولیوند افزود: در سال گذشته 1447 مورد آسیب به دست داشتیم و پس از آن آسیب به چشم نیز از فراوانی بالایی برخوردار بود.
وی با بیان اینکه 41 درصد آسیب دیده ها در حوادث چهارشنبه آخر سال 96 در رنج سنی 6 تا 18 سال بودند، گفت: 30 درصد از آسیب دیدگان حوادث از افراد و عابران پیاده بودند و 80 درصد مصدومان نیز شامل آقایان می باشند.
وی با بیان اینکه اورژانس کشور در کنار پلیس و آتش نشانی برنامه هایی برای حضور فعال و کاهش آسیب به جوانان و نوجوانان کشور در نظر گرفته است، گفت: استقرار آمبولانس ها و اتوبوس آمبولانس ها که تیم واکنش سریع ما هستند در مراکز حادثه حضور دارند و همچنین تیم های نظارتی در بیمارستان ها حضور دارند و از طریق معاونت درمان نیز بخشنامه هایی صادر شده است تا پرسنل درمان در بیمارستان ها حضور داشته باشند.
وی افزود: هر چقدر اطلاع رسانی و آموزش ما بیشتر باشد، شاهد کاهش حوادث می شویم. کاهش حوادث از آن جهت برای ما مهم است که بیشترین قشری که در این حوادث دچار آسیب می شوند، جوانان و نوجوانان هستند که جزو مهمترین سرمایه های اصلی کشور هستند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان گفت: هماهنگی هایی با مراکز دیگر صورت گرفته تا محله هایی بی خطر برای حضور و شادی جوانان ایجاد شود و تلاش همه دستگاه های امدادی کاهش حوادث و تلفات می باشد.
وی افزود: در سال گذشته یک درصد از عوامل امدادی نیز دچار مصدومیت شدند.
کولیوند گفت: در کل کشور پنج هزار و 500 دستگاه آمبولانس داریم که در آماده باش هستند و 41 فروند بالگرد که البته دارای سیستم دید در شب نیستند و فقط توانایی مأموریت در روز را دارند، آمادگی فعالیت دارند و همچنین 330 دستگاه موتور آمبولانس و 64 اتوبوس آمبولانس در آماده باش می باشند
نظر شما