«در خانه بی مرز» با تمرکز بر مخاطب غیر ایرانی اجرا می شود

نوازنده سازهای کوبه‌ای گروه موسیقی رستاک با بیان اینکه پروژه «در خانه بی مرز» با تمرکز بر مخاطب غیرایرانی اجرایی می شود، گفت: ایده این پروژه از فیدبک هایی که از مخاطبان غیر ایرانی در سه سال گذشته گرفتیم شکل گرفت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست گروه موسیقی «رستاک» درباره پروژه جدید گروه ظهر امروز یکشنبه۱۹ اسفند با حضور اعضای این گروه موسیقیایی امید مصطفوی کوله‌ای،اکبر اسماعیلی‌پور نوازنده تار و عود و سه‌تار، دینا دوستی نوازنده زهی آرشه‌ای، فرامرز مرادی، نوازنده و خواننده، سیامک سپهری، سرپرست گروه موسیقی رستاک، بهزاد مرادی، نوازنده و خواننده موسیقی، وحید اسدالهی نوازنده نقاره،حامد بلندهمت، نوازنده همه سازهای بادی و سپهر سعادتی بیسیت گروه و نوازنده کنترباس و گیتار در کافه کاره برگزار شد .

 

در ابتدای این نشست فیلمی از اجراهای گروه موسیقی رستاک در خارج از کشور و همراه با اظهار نظرهای مخاطبان غیر ایرانی در سراسر دنیا پخش شد .

 

در این نشست «مجید پوستی»  گفت: من از ابتدا با رستاک همکاری داشتم  و همکاری ام با گروه مقطعی نبود اما یک سال است به طور جدی روی استیج  با رستاک همکاری می‌کنم. چرا نام فعالیت اخیرمان پروژه است چون پروسه تولید و انتشار فعالیت اخیر مقداری متفاوت خواهد بود از کارهای قبلی که کردیم که جداگانه و مستقل  منتشر می‌شود و بعدا تصمیم می‌گیریم درباره  اینکه به شکل آلبوم منتشر شود.

 

«نوازنده سازهای  کوبه‌ای گروه موسیقی رستاک» درباره پروژه «در خانه بی مرز»این گروه موسیقی توضیح داد:  پروژه «در خانه بی‌مرز» در فعالیت سه سال گذشته  گروه خیلی آرام و خود به خود شروع شد همانطور که از اجراهای خارجی فیدبک می‌گرفتیم به ذهنمان رسید، الان این پروژه مهم‌ترین فعالیت ماست،  این پروژه تمرکزش روی مخاطب غیر ایرانی است مدت کوتاهی است روی آن متمرکز شدیم و ابعادش برایمان مشخص شده است. قطعاتی که هدف اصلیشان مخاطب غیر ایرانی است.

 

وی اظهار کرد: در پروژه "در خانه بی مرز"بیشتر به  بازخوردهای مخاطبان غیر ایرانی  توجه کردیم،  این برخوردها باعث شد ما در روند سه سال گذشته به سمت قطعاتی برویم که اشتراکاتی با موسیقی مخاطبان غیر ایرانی ما دارد و ویژگی‌های قطعات برای ما مشخص‌تر شد و می‌خواهیم روی چنین قطعاتی متمرکز شویم.

 

مجید پوستی در بخشی دیگر از سخنانش درباره اجرای شادیانه ها در گروه موسیقی رستاک گفت: کار سخت‌تر وقتی می خواهیم بر روی شادیانه‌ها کار شود.

 

وی  همچنین درباره فعالیت پژوهشی گروه موسیقی رستاک اظهار کرد:  شیوه پژوهشی ما کاربردی بوده نه اینکه سند از آن بیرون بیاید.

کد خبر 772377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha