سید زمان علی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گچساران در این زمینه به خبرنگار شبستان گفت: این میزان اعتبار برای تهیه میز، صندلی، دوربین عکاسی، دوربین فیلم برداری و امور کتابخانه های کانون های فرهنگی، هنری با اولویت محرومیت زدایی هزینه می شود.
وی تعداد کانون های فرهنگی هنری فعال زیرپوشش فرهنگ و ارشاد اسلامی سطح شهرستان را 52 کانون عنوان کرد و افزود: سرانه اعتبار سالانه هر کانون فرهنگی هنری، هنری نیز به طور ثابت پنج میلیون ریال تعین شده است.
علی پور، اظهار داشت: با توجه به راه اندازی جنگ نرم استکبار و هدف قراردادن فرهنگ جوانان و نوجوانان، تجهیز و فعال کردن کانون های فرهنگی و هنری در جذب این قشر آسیب پذیر در مناطق روستایی و شهری یک ضرورت است.
وی در ادامه، با بیان اینکه برای دستیابی به یک جامعه فرهنگی و دینی توسعه یافته باید گام های موثری در مسیر فرهنگ سازی برداشته شود، عنوان کرد: کانون های مساجد فضای مناسبی برای رشد جوانان و نوجوانان هستند و باید با برنامه ریزی و هماهنگی های لازم تقویت شوند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گچساران، تصریح کرد: توسعه اندیشه و فرهنگ دینی از مهمترین وظایف تمامی دستگاه هاست و کانون های فرهنگی نقش ارزنده ای را در این زمینه ایفا می کنند.
وی با اشاره به اینکه مساجد از بدو تاریخ اسلام محور و کانون حرکت های مذهبی و محل تجمع و مشارکت مردم در زمینه های اجتماعی و اعتقادی بوده است، اضافه کرد: دشمنان تلاش می کنند با به بیرون کشیدن جوانان از مساجد بین این قشر و کارشناسان دینی فاصله بیندازند.
به گفته این مسئول فرهنگی، تا زمانی که ارزش های الهی و دینی در متن جامعه و بین آحاد مردم جاری باشد، دشمن نخواهد توانست جوانان را از دامن روحانیت جدا کند.
گفتنی است، شهرستان گچساران با داشتن یک شهر و بیش از 80 روستا و آبادی حدود 135 هزار نفر جمعیت دارد.
پایان پیام/
نظر شما