امدادرسانی به ۷۷ شهر، روستا و مناطق عشایری

سعیدی با اشاره به اینکه به ۷۷ شهر، روستا و مناطق عشایری امدادرسانی شده است، گفت: به بیش از ۷۶۰۰ نفر از هموطنان امدادرسانی شد، ۴۴۰۰ نفر که نیازمند اسکان بودند در مکان های امن اسکان داده شدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، «بهنام سعیدی» با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره اقدامات انجام شده برای مناطق سیل زده گفت: «به 77 شهر، روستا و مناطق عشایری امدادرسانی شد.همچنین به بیش از 7600 نفر از هموطنان امدادرسانی شد، 4400 نفر که نیازمند اسکان بودند در مکان های امن اسکان داده شدند.»

 

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه به کارگروه های 14 گانه تخصصی سازمان مدیریت بحران دستور آماده باش کامل داده شده است، گفت: «همه استانداران، فرمانداران، مدیران و همه کسانی که مسئولیت دارند در آماده باش کامل باشند و همه مرخصی ها تا پایداری کامل شرایط لغو شده است.»

 

سعیدی از مردم و مسافران خواست به هشدارهای سازمان صداوسیما، رسانه های معتبر و سازمان هواشناسی توجه کنند و ختی المقدور در صورت نبود ضرورت از مسافرت تا بهتر شدن اوضاع جوی کشور اجتناب کنند.

 

در ادامه این برنامه خبری «مهران قربانی»، معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز با اشاره به اینکه 4 محور شریانی از جمله محور قدیم پلدختر به خرم آباد به دلیل آبگرفتگی و سیلاب مسدود است درباره وضعیت سایر محورهای کشور گفت: «محورهای گرگان به آق قلا و شاهرود - آزادشهر هم که در چند روز گذشته متاثر از سیلاب و آبگرفتگی و همچنین بارش سنگین برف هستند کماکان مسدود هستند و تلاش ها برای بازگشایی آنها ادامه دارد. محور هراز هم به دلیل ریزش کوه در محدوده لاسم و پیچ ابتهاج مسدود است.»

 

 وی ادامه داد: «هموطنان با ارسال عدد 141 به سامانه پیامکی 1000141 در هر لحظه می توانند از وضعیت کلیه راههای مواصلاتی کشور باخبر شوند.»

 

در بخش دیگری از این برنامه خبری «عنایت الله رحیمی»، استاندار فارس در تماس تلفنی درباره اتفاقی که در دروازه شیراز رخ داد به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: «اتفاقی که در دروازه قرآن شهر شیراز افتاد و در عرض 11 دقیقه بالغ بر 18 میلیمتر بارش صورت گرفت باعث ازدیاد روان آب ها و سرازیر شدن به سمت خودروهای عبوری شد و این فاجعه تاسف بار رخ داد. »

 

 

 وی افزود: «در لحظات اولیه مصدومان به بیمارستان و مراکز درمانی منتقل شدند. فوتی ها به پزشکی قانون انتقال داده شدند. خودروها به پارکینگ منتقل شد و کارشناسان بیمه با حضور در محل، میزان خسارات وارده به خودروها را تخمین زدند. بیشتر مردم گرفتار در سیل از مسافران عبوری و لاجرم به استفاده از این مسیر بودند که به علت وقوع بارش ها در بالادست، جاده به رودخانه ای خروشان تبدیل شد و در عرض تنها 10 دقیقه این اتفاق افتاد و منجر به این فاجعه شد.»

 

وی با بیان اینکه این مسیر تنها مسیر برای دسترسی به شهرهای شمالی شیراز است از این رو امکان مسدود کردن آن امکان پذیر نبود، گفت: «بارندگی ها کماکان بصورت رگبار ادامه دارد که می تواند به ایجاد روان آب ها منجر شود به همین دلیل از مسافران درخواست می کنیم حتی الامکان از رانندگی در شب خودداری و در مکان هایی که برای اسکان آنها تعبیه شده است اتراق کنند.»

 

 «غلامرضا شریعتی»، استاندار خوزستان نیز در بخش دیگری از این برنامه خبری با اشاره به آمادگی کامل دستگاه های اجرایی شهر برای مقابله با خطرات احتمالی ناشی از سیلاب گفت: «مخازن سدها را حتی المقدور کم کرده ایم به طوری که 2100 میلیون متر مکعب از حجم آب سد کارون، 700 میلیون متر مکعب از آب سد دز، 600 میلیون متر مکعب از آب سد کرخه و 200 میلیون متر مکعب از آب سد مارون تخلیه شده است.»

 

وی با اشاره به اینکه در ایذه 102 میلیمتر  بارندگی در چند روز اخیر رخ داده است، گفت: «در 24 ساعت گذشته اندیکا بیش از 250 میلیمتر بارش به خود دیده است. در اروند کنار به دلیل وقوع مد اکبر شاهد بالا آمدن و خروجی زیاد آب بودیم که مقداری از این آب ها در منازل و معابر شهری جمع شد که در حال تخلیه آب منازل و معابر شهری هستیم. در اندیمشک هم 3 روستا تخلیه شدند.

 

در ادامه این برنامه «سید موسی خادمی»، استاندار لرستان نیز درباره وضعیت این استان و اقدامات انجام شده برای مقابله با سیل گفت: «شهرستان های پلدختر، علیگودرز، خرم آباد و چند شهر دیگر درگیر بارش باران شدند. در برخی مناطق شاهد بارش 170 میلیمتر بارندگی بودیم. شهرستان پلدختر با 121 میلیمتر بارش داشتیم و شهرستان خرم اباد هم شاهد 90 میلیمتر بارندگی بود.»

 

وی با بیان اینکه اغلب مناطق استان متاثر از بارندگی های اخیر بود اما شهر خرم آباد و شهرستان های پلدختر و چگینی بیش از سایر مناطق استان در معرض آسیب و خسارت هستند، گفت: «با توجه به هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال بارش های سنگین در روزهای پیش رو در استان لرستان، به کلیه نهادها و سازمان های امدادی دستور آماده باش کامل داده شد و از طریق صداوسیمای استان، با بلندگو در شهرها وصدای آژیر آمبولانس ها و خودروهای آتش نشان اقدام به آگاه سازی مردم کردیم.»/

 

کد خبر 775563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha