به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، «غلامرضا شریعتی» شب گذشته (شنبه 10 فروردین ماه) در ارتباط تصویری با برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره وضعیت کنونی استان خوزستان و موج جدید بارشی گفت: «در تماسی که با وزیر کشور داشتم با اعلام حالت فوق العاده موافقت کردند و دستور از ستاد مدیریت بحران ابلاغ شده است. تمامی مسئولان به صورت آنلاین به حالت آماده باش کامل هستند و تاکنون ۱۴ روستا تخلیه شده اند.»
استاندار خوزستان با بیان اینکه برخی روستائیان حاضر به تخلیه نیستند، گفت: «روستائیان به دلیل وجود احشام حاضر به تخلیه روستا نیستند و سرسختی میکنند و ما اقدامات لازم جهت سیل بندها را انجام میدهیم اما در صورت نیاز اقدام به تخلیه می کنیم.»
وی ادامه داد: «اقدامات لازم با توجه به آورد آب و خروجی سدها در حال انجام است که ۳۶ روستا در حوزه دز و تعدادی روستا در حوزه سد کارون نیاز به تخلیه داریم که درحال انجام است.»
در اداه این برنامه «سیدموسی خادمی»، استاندار لرستان نیز در ارتباط تلفنی با اشاره به موج بارشی جدید گفت: «در خرم آباد، پلدختر و درود به دیلی عبور رودخانهها از وسط شهر بدترین وضعیت را خواهند داشت. با ایجاد دیوارههای حفاظتی از ورود آب به مناطق مسکونی جلوگیری خواهد شد، ولی تمهیدات اصلی ما تخلیه روستاهاست که به مردم هشدارهای لازم داده شده است.»
«هوشنگ بازوند»، استاندار کرمانشاه نیز در ارتباط تلفنی با برنامه تیتر امشب به تشریح اقدامات انجام شده در این استان برای مقابله با سیل پرداخت و گفت: «استان کرمانشاه در موج اول و دوم بارندگی زیاد، آبگرفتگی داشت و خسارتهای زیادی به زیرساختها وارد شد. در موج جدید پیش بینی ۴۰ میلی متری بارش پیش بینی شده است که هماهنگیهای لازم و تمهیدات لازم انجام شده است.»
وی با بیان اینکه قط برق برخی از مناطق سرپل ذهاب در جابجایی کانکسها با هماهنگی قطع شد که اکنون مشکلی وجود ندارد، ادامه داد: «مردم با توجه به پیش بینی سیل همکاری جدی با مسئولین دارند و در تخلیه منازل همکاری میکنند. تدارکات و تمهیدات لازم برای عبور از بحران پیش رو در نظر گرفته شده است.»
بنابراین گزارش در ارتباط تلفنی دیگر در این برنامه خبری «علی محمد احمدی»، استاندار کهگیلویه و بویراحمد به تشریح وضعیت این استان پرداخت و گفت: «در موج اول حجم بارشها در استان بسیار بالا بود وتا ۳۵۰ میلی متر بارش داشتیم که سبب خسارتهایی به راههای درون استانی و روستایی شد. راههای ۱۲۰ استان که دچار مشکل شده بود بازگشایی شده است. با استفاده از بالگرد خدمات رسانی انجام شد و از خدمات هلال احمر و ارتش استفاده شد.»
وی با بیان اینکه مسیر جایگزین برای یاسوج شیراز در نظر گرفته شد و مسیر اصلی نیز تا 11 فروردین بازگشایی می شود، گفت: «برای موج جدید ستاد بحران تشکیل شده است و در مناطقی که بیشتر در مسیل سیل هستند تمهیدات لازم به کار گرفته شده است و در صورت نیاز تخلیه اضطراری انجام می شود. تمامی دستگاهها در حال آماده باش کامل هستند تا مرحله جدید بحران بدون خسارت پشت سر گذاشته شود.»
«اقبال عباسی»، استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در بخش دیگری از این برنامه در تشریح اقدامات انجام شده در این استان برای رفع آبگرفتگی ها گفت: «در مرحله اول بیشترین بارشها را شاهد بودیم. در ستاد مدیریت بحران تصمیماتی برای عبور از مرحله دوم بحران گرفته شده است و تمامی مسئولان در منطقه حضور دارند.»
وی با بیان اینکه تردد عشایر و احشام در منطقه ممنوع شده است، افزود: «دو گردنه در مرحله اول مسدود شده بود که در صورت نیاز در مرحله دوم نیز مسدود می شود. همچنین ۲ فروند بالگرد برای امداد رسانی در منطقه مستقر هستند. در مرحله اول خسارتها بیشتر به احشام، باغات و مزارع کشاورزی بوده است.»
«عنایتاله رحیمی »، استاندار فارس نیز در تماس تلفنی با این برنامه خبری با بیان اینکه در حال حاضر مشکل خاصی در استان نداریم، گفت: «وقوع سیل در دوشنبه ۵ فروردین حوادث ناگواری ایجاد کرد که امداد و نجات به موقع انجام شد و وسایل نقلیه به مناطق امن انتقال داده شد.»
وی با اشاره به اینکه مرحله امداد و نجات با موفقیت به پایان رسیده است و زندگی به حالت عادی برگشته است، خاطرنشان کرد: «خودروهای آسیب دیده تعمیر شد، مراسم یادبود برای فوت شدگان حادثه انجام شد. وزیر اطلاعات، ارتباطات، بهداشت و رئیس بنیاد مسکن در استان حضور یافتند و کمکهای قابل توجهی برای کمک به حادثه دیدگان انجام شد. بستههای حمایتی از طریق هلال احمر و شهرداری تحویل مردم شد. بیش از ۸۵ هزار بسته غذای گرم در اختیار خانوادهها قرار گرفت و خدمات بهداشتی نیز انجام شده است.»/
نظر شما