به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، ستار طالبی ظهر امروز (2 آبان) در جلسه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهر لنده از توابع استان کهگیلویه وبویراحمد، اساسی ترین بحث ها در یک نظام و جامعه اسلامی را فریضه امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و گفت: با استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و حاکمیت قوانین اسلامی در جامعه، امر به معروف و نهی از منکر با اتکا به مبانی ارزشی اسلام به شکل گسترده ای به اجرا درآمده است.
طالبی با بیان اینکه احیای این فریضه الهی در جامعه نیازمند بسیج همگانی و مشارکت همه آحاد جامعه است، افزود: نقش مسئولان، مدیران، روحانیون و ائمه جمعه و جماعات در نهادینه کردن این فرهنگ بسیار مهم و بی بدیل است.
وی به نقش مردم در راستای احیای این فریضه الهی نیز اشاره کرد و ابراز داشت: امروزه فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به صورت یک فرهنگ عمومی در میان آحاد مردم نهادینه شده است.
رئیس دادگاه عمومی لنده با بیان اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، احیا کننده دیگر ارزش های اسلامی است، عنوان کرد: هدف اصلی دعوت پیامبران الهی به یکتاپرستی اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بوده که به وسیله آن ظلم و تباهی را از جامعه پاک می کردند.
طالبی گفت: امر به معروف و نهی از منکر ناظر بر شخص خاصی نبوده بلکه همه مردم باید در احیای آن پیش قدم و نظارت همگانی خود را در جهت جلوگیری از رواج منکرات در جامعه داشته باشند.
وی با بیان اینکه باید با آموزش صحیح افراد و افزایش صبر و حوصله در آنها زمینه اجرای صحیح امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه مهیا کنیم، یادآور شد: در بسیاری از موارد آشنا نبودن به ضوابط امر به معروف و نهی از منکر باعث رواج منکرات در جامعه می شود.
رئیس دادگاه عمومی لنده افزود: امر به معروف و نهی از منکر دارای خشونت و تنگناهایی است که باید از اذهان عمومی پاک و تصویر قانونی و روشنی از آن در مردم شکل گیرد.
وی آشنا بودن به قوانین را ضروری خواند و گفت: اگر ما به قوانین و نحوه اجرای آن آشنا باشیم، بسیاری از منکرات از جامعه رخت می بندد و جامعه ای عاری از منکرات را داریم.
طالبی گفت:آیین مقدس اسلام با شناخت اصولی از نیازهای اساسی انسان و ارائه دستوراتی از جمله فریضه امر به معروف و نهی از منکر و سایر مبانی دینی به روشنی مسیر رستگاری را پیش روی بشریت قرار داده است.
پایان پیام/
نظر شما