توطئه احزاب صهیونیستی / از بستن «باب الرحمه»  تا «عطر فاشیسم» !

هیچ یک از رهبران اسرائیلی نه علاقه ای به پایان دادن چند دهه اشغالگری نظامی سرزمین های حدود چهار میلیون فلسطینی را دارند و نه برنامه و دیدگاهی برای آن.

خبرگزاری شبستان،گروه بین الملل:بازار کمپین انتخاباتی در سرزمین های اشغالی به شدت داغ شده است.«بنیامین نتانیاهو»،نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی اولین کاندیدای انتخاباتی در تاریخ اسرائیل است که با وجود مواجه بودن با اتهام های فساد و مجازات های کیفری به دنبال این است که بار دیگر به عنوان نخست وزیر انتخاب شود.

این در حالی است که تا کنون هیچ اشار ه ای به مهم ترین موضوع یعنی اشغال سرزمین های فلسطینی نشده و به جای آن کاندیداها بر سر این رقابت می کنند که چه کسی می تواند نسبت به فلسطینی ها سخت گیر تر باشد.

بزرگ ترین تهدید نسبت به فلسطینی ها از سوی نتانیاهو است.در حالی که او برای زندگی سیاسی اش در بحبوحه اتهام های مربوط به کلاهبرداری و رشوه گیری تلاش می کند،این ترس و نگرانی وجود دارد که او از قدرت بسیار زیادی که به ویژه در مقام وزیر دفاع دارد برای افزایش تنش ها هم در داخل و هم خارج از سرزمین های اشغالی به منظور تقویت و تحکیم موقعیت خود استفاده کند.

اما نتانیاهو نه تنها نمی خواهد این نگرانی ها را فروبنشاند بلکه آتش آنها را شعله ور تر هم می کند. او یک بار دیگر دستور بستن «باب الرحمه» در مسجد الاقصی واقع در بیت المقدس را صادر کرد.

این مکان که بخشی از میراث های جهانی ثبت شده در یونسکو است بیش از 14 قرن است که از سوی مسلمانان اداره می شود.

هیچ گونه توجیه قانونی برای بستن «باب الرحمه» وجود ندارد.این ساختمان در سال 2003 میلادی بسته شد چرا که به عنوان مقری برای کمیته میراث اسلامی به ریاست شیخ «رائد صلاح» مورد استفاده بود،اما حالا دیگر دلیلی برای بستن آن وجود ندارد به این دلیل که صلاح بیش از یک دهه است که پا در مسجد الاقصی نگذاشته و کمیته میراث اسلامی از آن زمان تا کنون فعالیتی ندارد.

اما برای نتانیاهو هر بهانه ای برای انجام این کار قابل توجیه است.

حامیان تندرو و رادیکال نخست وزیر رژیم صهیونیستی می خواهند که این رژیم یک گام به ساخت کنیسه در محل «باب الرحمه» نزدیک تر شود.

نتانیاهو در تلاش برای سرمایه های سیاسی خود در میان بلوک اصلی رای دهندگان خود را تسلیم حامیان افراطی اش کرده است.

به همین ترتیب نتانیاهو به لحاظ سیاسی ترجیح می دهد که آتش درگیری ها در حوزه های دیگر مانند غزه،جنوب لبنان یا با ایرانی ها و نیروهای مورد حمایت ایران در سوریه را شعله ور تر کند.

متاسفانه،رقیب اصلی نتانیاهو،ژنرال «بنی گانتز» هم گزینه مطلوب تریر برای نخست وزیری محسوب نمی شود.

رئیس سابق نیروهای دفاعی رژیم صهیونیستی رهبری ائتلاف راست میانه را بر عهده دارد.

اما او هم حاضر است برای جمع کردن رای از هر گونه ابزار غیراخلاقی استفاده کند.

بنی گانتز چندی پیش برای جمع کردن رای برای خود کمپینی را به راه انداخت که در آن به بمباران بخش هایی از غزه و بازگرداندن این منطقه به «عصر حجر» مباهات کرد.

«بنی گانتز» که می خواهد جایگزین «بنیامین نتانیاهو» به عنوان نخست وزیر رژیم صهیونستی شود،سری تبلیغاتی را برای حزب متبوع خود موسوم به «حزب انعطاف برای اسرائیل» منتشر کرد و در آنها از عملیاتی که به عنوان فرمانده نیروهای دفاعی رژیم صهیونیستی در غزه شاهد آنها بوده است،تجلیل کرد.

از سوی دیگر حزب «هیامین ههاداش» یا همان «راست  نوین» وجود دارد که «نفتالی بنت»،وزیر آموزش و «آیلت شیکد» وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی آن را تشکیل دادند.

بنت و شیکد اعلام کردند که حزب راست گرای خود را ترک می کنند تا حزب جدیدی که رای دهندگان سکولار و مذهبی را در انتخابات 9 آوریل جذب می کند،تشکیل دهند و حزب جدید آنها شامل اعضای سکولار و مذهبی خواهد بود.

بنت پس از اعلام این خبر گفت که حزب «راست نوین» مانند حزب «خانه یهود»،سیاست های امنیتی جنگ طلبانه از جمله مخالفت با تشکیل کشور فلسطین در سرزمین های اشغالی را ادامه خواهد داد.

اوهمچنین اعلام کرد که قصد دارد بیش از 60 درصد کرانه باختری را به سرزمین های اشغالی الصاق کند.

او همچنین اخیرا یک تبلیغ عجیب و غریب علیه فعالیت قضایی دادگاه عالی اسرائیل در مورد عطر «فاشیسم» منتشر کرد و گفت که این عطر برای او بوی دموکراسی می دهد.

دیگر احزاب شرکت کننده در انتخابات اسرائیل هم به نظر می رسد که هدف های مشترکی دارند؛آنها پایان اشغالگری،کشور فلسطینی و حق بازگشت مهاجران فلسطینی را نمی خواهند.

اما فراتر  تشدید اشغالگری و الحاق مناطق دیگر به سرزمین های اشغالی،هیچ یک از احزاب شرکت کننده در انتخابات 9 آوریل هیچ دیدگاهی از آینده منطقه ارائه نداده اند چه برسد به اینکه نقشه راهی را برای صلح با فلسطینی ها ارائه بدهند.

هیچ یک از رهبران اسرائیلی نه علاقه ای به پایان دادن چند دهه اشغالگری نظامی سرزمین های حدود چهار میلیون فلسطینی را دارند و نه برنامه و دیدگاهی برای آن.

کد خبر 777119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha