اقتدار و آزادگی در گرو رونق تولید است

آیت الله عابدینی گفت: اقتدار و آزادگی، حریت و محکم ایستادن در برابر دشمنان به مسئله رونق تولید وابستگی دارد و فقط باید راهکارها را پیدا کرده و به طور عملی به پا خیزیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در جلسه شورای اداری استان که امروز (شنبه ۱۷ فروردین) در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: ما در هر نماز، کلماتی را که به کار می بریم برای این است که بگوییم حول حولنا الی احسن الحال و همه دعاها هم ما را به این سمت هدایت می کند.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: امسال ایام فصل بهار با بهار معنوی ماه رجب مصادف شد، ماهی که ما را برای درک هرچه بهتر ماه شعبان آماده می کند؛ در ماه شعبان هم این سفر معنوی را ادامه می دهیم تا اینکه برای ماه رمضان مهیا شویم، البته در ماه رمضان هم خود را برای شب قدر آماده می کنیم.

 

آیت الله عابدینی با اشاره به نامگذاری سال جاری عنوان کرد: جامعه فقیر یعنی جامعه ای که هنر سر پا ایستادن را ندارد و اگر این جامعه بخواهد ایستادگی و استحکام را در خود ایجاد کند، باید فقر را از بین ببرد و مقام معظم رهبری به صورت کارشناسی شده نامگذاری سال ها را دارند که از جمله این نامگذاری ها همت مضاعف و کار مضاعف، تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل و اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال بوده و امسال هم رونق تولید ملی نامگذاری شده است.

 

وی اعلام کرد: در بحث رونق تولید ملی آنچه نیاز به جدیت دارد، تصمیم گیری و عمل در این حوزه است و ما نیاز داریم ببینیم راهکارهای اجرای رونق تولید ملی چیست و از کجا باید تولید ملی را رونق دهیم و اگر قاچاق کالا مزاحم کار ماست آن را از سر راه برداریم و این دیگر دست خود ما است.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: در بحث رونق تولید اگر فرهنگ سازی نیاز است باید کار فرهنگی کرده و اگر حمایت از کارگر و تخصصی شدن کارگران نیاز است و یا سالم سازی محیط های صنعتی باعث رونق تولید ملی می شود، باید در این زمینه ها همت کرد تا شاهد اتفاق خوبی باشیم.

 

وی تأکید کرد: اقتدار و آزادگی، حریت و محکم ایستادن در برابر دشمنان به این مسئله وابستگی دارد و فقط باید راهکارها را پیدا کرده و به طور عملی به پا خیزیم.

 

آیت الله عابدینی در ادامه با اشاره به بارندگی ها و وقوع سیل در برخی استان ها اضافه کرد: باید کاری کنیم زیرساخت ها آماده شده و از تجارب و تکنولوژی به گونه ای استفاده کنیم که به جای ستاد بحران ستاد استقبال از نعمت های آسمانی را داشته باشیم.

 

وی خاطر نشان کرد: البته با توجه به وقوع سیل اخیر در برخی استان ها، باید ابتدا بحران را مدیریت کرده و مردم را از گل و لای درآورده و سپس زمین هایی که آسیب دیده اند را به حالت اول برگردانده و تولید اینها از سر گرفته شود و مجدد شرایط برای شان فراهم شود و باید برای مردم لرستان و روستاها که اقتصادشان روی دامداری هست، اقدامات لازم را داشته باشیم.

 

کد خبر 777280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha