«سید مهدی شجاعی طاطبایی» درباره نام گذاری سال 1398 از سوی مقام معظم رهبری به نام «رونق تولید» و تحقق این شعار در بخش هنر به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان توضیح داد: در حوزه هنهای تجسمی هنرمندان ما از همان اوایل انقلاب در شاخه های مختلف هنری شروع به تولید آثار هنری کردند؛ در دهه اول انقلاب که همه چیز متکی برجوانان بود هنرمندان جوان و پر دل و جرات آثار فاخری خلق کردند بعد از ده سال اول نیز اتفاقات خوبی در عرصه هنرهای تجسمی افتاد.
رییس مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری به دهه اول انقلاب فضای برخاسته از انقلاب و متاثر از جنگ معنای دیگری برای خلق آثار هنری داشت اشاره کرد و از « رویش های انقلاب» نام برد و گفت: در شرایط کنونی ما با رویش های انقلاب مواجه هستیم که فضای پر نشاط و پر امیدی را در عرصه هنر بوجود آورده اند، در دیداری که رویش های انقلاب با مقام معظم رهبری داشتتند ایشان بر حمایت ازجوانان انقلابی و مذهبی که جنگ را ندیدند تاکید داشتند.
وی افزود: شروع سال با سیل و اتفاقات تلخ آن روبرو شدیم و خیلی از شهرهای کشور درگیر این مصیبت شدند و دید چگونه نیروهای مردمی، بسیج، سپاه و ارتش به یاری سیل زدگان شتافتند.
شجاعی طباطبایی با اشاره به برگزاری حراج به نفع سیل زدگان کشور در حوزه هنری اظهار کرد: بعد از سیل اخیر هنرمندان آثاری را که خلق کردند برای ما در حوزه هنری ارسال کرده اند تا در حراجی این آثار را بفروش برسانیم و عواید آن را صرف سیل زدگان کنیم . حجم بسیار بالایی از آثار نگارگری، نقاشی، خطاطی و...هنرمندان سراسر کشور بدست ما رسیده است که این آثار همه رنگ و بوی ایرانی و اسلامی و بومی دارند.
رییس مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری درباره تعداد آثار رسیده برای برگزاری حراج به نفع سیل زدگان کشور گفت: قریب 150 اثر بدست ما رسیده است که مورد تایید قرار گرفته است و تمامی مشخصه ها برای قرار گرفتن در حراج را دارند.
سید مهدی شجاعی طاطبایی با بیان اینکه مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری بنایش بر حمایت از هنرمندان جوان است، تصریح کرد: بنای حوزه هنری بر این است که از هنرمندان جوان و رویش های جوان کشور حمایت و کمک کند، بخشی از این این حمایت معنوی و بخشی هم فروش آثار است، ما برنامه های متنوعی از جمله برگزاری ورک شاپ آموزشی، ارسال مجله و کتاب را در دستور کار قرار داده ایم تا شاهد رونق و تولید بیشتر آثار هنری در کشور باشیم .
نظر شما