سیدمهدی رادپور، کارشناس فعالیت های اردویی، کانون ها و فوق برنامه اداره آموزش و پرورش آبیک، تحکیم و تعمیق ارزش های دینی وتکریم عملی شخصیت دانش آموزان را از اهداف مهم برگزاری انتخابات دانش آموزی عنوان کرد و به خبرنگار شبستان گفت: برگزاری این انتخابات نوعی تمرین مشارکت جویی و مسئولیت پذیری و ارائه آموزش های سیاسی، دینی و اجتماعی است.
وی با بیان اینکه روحیه انتقادپذیری، اعتماد به نفس، خودباوری و تبادل افکار دانش آموزان با شرکت در انتخابات دانش آموزی تقویت می شود، افزود: مدیران و معلمان مدرسه می توانند با سیاست، برنامه ریزی مدون و علاقه، بسترهای لازم را برای مشارکت و مسئولیت پذیری دانش آموزان در مدارس فراهم کنند.
این کارشناس ادامه داد: استعدادهای بالقوه دانش آموزان به فعلیت رسیده و مسئولیت پذیری آنان برای شرکت در انتخابات سرنوشت ساز کشور و نقش های اجتماعی ارتقا می یابد.
رادپور افزود: دانش آموزان با انتخاب نمایندگان معتقد، توانمند علمی و عملی ومورد اعتمادشان ،می توانند انجمنهای مذهبی،فرهنگی،هنری،انتظامات شتیبانی،بهداشت ،سلامت وتربیت بدنی را که زیر مجموعی شورای دانش آموزی است را فعال کرده وبا حضور پررنگ خود در این انجمن ها، در پیشبرد اهداف و فعالیت های مدرسه بتوانند گام های ارزنده ای بردارند.
وی از برگزاری انتخابات دانش آموزی در پایه چهارم و پنجم، مقاطع راهنمایی و متوسطه خبرداد و افزود: در هر مدرسه 5نفر به عنوان عضو اصلی و دو نفر به عنوان عضو علی البدل انتخاب می شوند که بر اساس آمار جمعیتی مدارس، تعداد شوراها نیز افزایش می یابد.
رادپور یادآورشد: دانش آموزان با شرکت در انتخابات دانش آموزی، می توانند نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را به طور آزادانه به شوراهای مدارس انتقال دهند چرا که این امر در توانمند سازی نقش دانش آموزان در آینده وعرصه های اجتماعی تاثیر به سزایی خواهد گذاشت.
وی یادآور شد: در کانون دخترانه شهید خجسته روز وکانون پسرانه شهید شیخ حسنی با حضور مدرسان مجرب، در طول سال تحصیلی برای دانش آموزان، کلاس های قرآنی، آموزشی-تقویتی، علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما