حجت الاسلام «عبدالعلی گواهی» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد نامگذاری سال 98 با عنوان رونق تولید گفت: موضوع اقتصادی امروز حرف اول کشور است و واحدهای تولیدی که برای اشتغال زایی و رونق اقتصاد فعالیت می کنند در اولویت اقدامات قرار دارند و طبیعی است که باید برای اهمیت این امر تمهیداتی در نظر گرفته شود.
معاون آموزش دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا ادامه داد: مقام معظم رهبری مسائل اقتصادی را در چند سال اخیر رکن اصلی اداره کشور می دانند و نقش راه خوبی را به مسئولان ارایه دادند تا مسئولان از سردرگمی و بی راهه رفتن دور باشند.
حجت الاسلام گواهی خاطر نشان کرد: عناوین سال با یک کار کارشناسی از سوی رهبر انقلاب عنوان می شود و صرفا یک نماد نیست که در لحظه تحویل سال ارایه شود. عناوین سال یک شعار راهبردی است که باید تمام دستگاه ها نسبت به آن ورود یابند و وظایف خود را برای تحقق این امر به خوبی انجام دهند.
وی اظهار کرد: فعالیت اقتصادی از اولویت های اصلی کشور است و تمام دستگاه های مربوط با این موضوع باید وارد میدان عمل و فعال شوند. نامگذاری امسال به عنوان «رونق تولید» به این دلیل است که اگر بخواهیم در کشور اسلامی روی پای خود بایستیم باید رونق تولید و اقتصادی داشته باشیم. وقتی می خواهیم از نفت گریزان باشیم و فروش نفت برای ما محدودیت ایجاد می کند طبیعی است که باید سطح تولید مان بسیار بالا باشد و تولیدات دیگر را رونق دهیم.
معاون آموزش دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا اظهار کرد: در محصولات کشاورزی اگر به خوبی مسئولان وارد عمل شوند این موضوع فرصت خوبی برای تولید انبوه و صادرات آن فراهم می آورد. اگر رونق تولید در جامعه به خوبی ایجاد شود برابر فروش نفت و حتی بالاتر از آن قرار دارد و می تواند درآمد خوبی برای اقتصاد ایجاد کند.
وی گفت: با رونق تولید محصولات کشاورزی در سطح بالا ما می توانیم بهترین فرصت را برای فروش آن در خارج از کشور به دست آوریم. در خرید نفت کشورهای متقاضی می توانند از سایر کشورهای دیگر نیاز خود را تامین کنند اما در خرید برخی محصولات از جمله محصولات کشاورزی ممکن است جایگزین دیگری نباشد و این امر فرصت مناسبی برای ما است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ورادات بی رویه در کشور مانع تولید است و این موضوع برای برخی سود آور است، افزود: به همین دلیل برخی به دنبال تولید نیستند. از سوی دیگر مردم و سرمایه گذاران نیز باید هزینه های تولید را بپردازند تا بتوانیم شاهد رونق واقعی تولید باشیم و به جای سپرده گذاری سرمایه در بانک و برداشت سود متعارف به فکر آورده اقتصادی در تولید باشند.
حجت الاسلام گواهی اظهار کرد: مسئولان فرصتها را برای مردم فراهم کنند و راهکارهای سهل الوصول برای تولید ایجاد کنند تا رونق تولید به معنای واقعی با همت مردم و همکاری مسئولان فراهم شود. با رونق تولید مشاغل کاذب از بین می رود و اشتغال پایدار و آورده بیشتری برای صنعت و اقتصاد ایجاد می شود./
نظر شما