«سیدمحمد بطحایی» در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با بیان اینکه در زمینه فعالیت های قرآنی برای دانش آموزان دختر آن طور که باید سرمایه گذاری نشده است، اظهار کرد: اگرچه در بخش دختران ملاحظات شرعی کار را محدودتر می کند اما باید برای ارتقای هر چه بیشتر به ویژه تلاوت و حفظ تلاش و سرمایه گذاری کنیم.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: البته حوزه علمیه خواهران در این باره با آموزش و پرورش همکاری های خوبی داشته است.
بطحایی تاکید کرد: امید است با رایزنیهایی که با مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران داریم بیش از پیش شاهد رشد فعالیت های قرآنی دانش آموزان دختر باشیم.
وی با بیان اینکه دارالقرآن های دانش آموزی دختران در مقایسه با پسران تعدادشان کم است، ابراز کرد: در بخش پسران دارالقرآن ها و دارالتحفیظ هایمان متعدد و فعال هستند اما برای دختران به ویژه در شهرستان ها تعدادشان کم است.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امید است حوزه های علمیه برای رفع این فاصله مثل همیشه کمک حال ما باشند.
وی درباره تاثیر سرمایهگذاری قرآنی در بخش دختران دانش آموز در پیشبرد گام دوم انقلاب، تاکید کرد: در شرایط کنونی ایران که بیشتر هجمه ها فرهنگی و بر نسل جوان و نوجوان است، در ورود به گام دوم انقلاب همسو با تاکید مقام معظم رهبری، برای مقابله هدف را بر فرهنگ متمرکز کرده ایم که مهمترین راه مصونیت فرهنگی آموزه های قرآنی است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: فرهنگ برخاسته از این آموزه ها است که برای نسل آینده ما حصن ایجاد می کند تا در مقابل این هجمه های سنگین مصون بمانند.
وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا فعالیت های قرآنی را افزایش دهیم.
بطحایی تاکید کرد: قول قرآنی ما گسترش کمی و کیفی مراکز قرآنی و دارالتحفیظ ها برای دختران است تا عدالت آموزشی در حوزه قرآن برای دختران هم فراهم شود. لذا در سال ۹۸ این گسترش را در دست داریم.
گفتنی است، سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن بانوان از ۲۰ تا ۲۳فروردین با حضور نمایندگانی از ۲۶ کشور جهان در هتل هما برگزار شد.
نظر شما