مهندس کیومرث کلانتری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه، با اشاره به اینکه پژوهش و تحقیق زیربنای توسعه و پیشرفت در هر کشوری است، به خبرنگار شبستان گفت: پژوهش در هر جامعه ای باعث تولید علم، توسعه، پیشرفت و ثروت خواهد شد.
وی تأکید کرد: در کنار هر تحقیق و پژوهشی باید بحث آموزش نیز مورد توجه مدیران و مسئولان قرار گیرد چرا که افراد آموزش دیده می توانند در تصمیم گیری های سازمانی مثمر ثمر واقع شوند.
معاون توسعه منابع انسانی استانداری کرمانشاه، آموزش و پژوهش را دو بازوی یک مدیر موفق خواند و عنوان کرد: سهم پژوهش در کشورهای رو به پیشرفت در دنیا، 120 میلیون دلار است و این سهم در کشورهای در حال توسعه پنج میلیون دلار ی باشد.
مهندس کلانتری، تصریح کرد: پژوهشگران و محققان باید بدانند که هزینههای مصرف شده در کارهای پژوهشی به هدر نمی رود چراکه این هزینهها یک سرمایه برای پیشرفت علم و توسعه کشور است.
وی اظهار داشت: پژوهش نوعی سرمایه گذاری بلند مدت است که با دهها برابر سود دهی به کشور باز می گردد.
این مقام مسئول، از افتتاح دفتر نخبگان استان تا پایان دی سال جاری خبر داد و گفت: علاوه بر افتتاح دفتر نخبگان، حکم ایجاد کانون مشترک میان اعضای صنایع و دانشگاهها و کانون هماهنگی دانش و صنعت در زمینه قیرطبیعی از دیگر برنامههای دردست اجرا در کرمانشاه است.
مهندس کلانتری، افزود: کانون فرآوری قیر طبیعی به عنوان اولین کانون هماهنگی دانش و صنعت در استان همزمان با نشست ملی علم و عمل، کار خود را آغاز کرد که ریاست این کانون به استاندار کرمانشاه محول شده است.
وی در پایان تأکید کرد: همه باید دست در دست هم تلاش کنیم تا موجبات پیشرفت علم و پژوهشی را در کشور فراهم کنیم.
پایان پیام/
نظر شما