«محمدرحیم شهریاری» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند، اظهار داشت: شهرستان های طبس، سربیشه، منطقه درح استان طی بارندگی های سه روز اخیر دچار سیل و آبگرفتگی شد که بیشترین بارندگی ها از تپه طاق طبس و درح در شهرستان سربیشه گزارش شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی افزود: شهرستان های نهبندان، زیرکوه و خوسف بارندگی های شدید و سیل و آبگرفتگی جاده ها را در پی داشت که جمعیت هلال احمر استان از ابتدای حادثه جهت آمادگی از قبل، 213 تیم های امدادی هلال احمر در آماده باش کامل به سر می بردند.
شهریاری با بیان اینکه یک هزار و 200 نفر امدادگر در قالب 213 تیم در حالت آماده باش کامل بودند، گفت: این امدادگران در اسرع وقت امدادرسانی را انجام دادند که جای تقدیر دارد.
وی افزود: از زمان شروع شروع به خصوص در شهرستان درمیان، سربیشه و طبس؛ بیشترین امدادرسانی ها انجام شده و تاکنون یک هزار و 514 نفر امدادرسانی شده که بخشی رهاسازی و نجات سیل بوده و در مجموع 43 نفر درگیر سیلاب در استان از مرگ حتمی نجات داده شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: یک هزار و 358 نفر در چادرهای امدادی هلال اسکان داده شده اند و از اقلام امدادی مانند پتو، موکت، گالن آب و بسته های غذایی استفاده کردند.
شهریاری ادامه داد تاکنون 243 تخته چادر، 594 بسته مواد غذایی 72 ساعته، 50 بسته غذایی 24 ساعته، یک هزار پتو، 265 تخته موکت، 304 کیلو نایلون، 50 ظرف گالن آب و 400 قوطی کنسروجات به سیل زدگان تحویل داده شد.
عملیات امدادی در استان همچنان ادامه دارد
وی از اعزام 108 دستگاه خودرو امدادی به محل حادثه خبر داد و گفت: عملیات امدادی در استان همچنان ادامه دارد و امدادرسانی به روستاهای درگیر سیل مخصوصا تپه طاق طبس و بخش دستگردان طبس و زیرکوه، سربیشه، درمیان و نهبندان همچنان عملیات امدادی در حال انجام است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی نجات افراد گرفتار شدگان در سیل از جمله مردم در سربیشه و درح را از مهمترین ماموریت های هلال برشمرد و گفت: این افراد در محاصره سیل قرار گرفته بودند و نیروهای امدادی هم پشت سیل مانده بودند که مجبور شدیم خودروی امدادی یونیماگ به منطقه اعزام کنیم که با این خودرو امدادگران به دل سیل زده و 23 نفر را در دل شب از مرگ حتمی نجات داده به منطقه امن انتفال دادند.
شهریاری افزود: واژگونی یک اتوبوس از مقصد کامشر به یزد در داخل سیل از دیگر حوادث مهمی بود که امدادگران هلال احمر به محل تپه طاق محل حادثه اعزام شدند و طی پنج ساعت با کمک نیروهای شهرداری توانستند تمام سرنشینان اتوبوس را از مرگ حتمی نجات و به منطقه امن منتقل کنند.
وی اظهار داشت: در مجموع 43 نفر درگیر سیلاب بودند که با کمک نیروهای امدادی از مرگ حتمی نجات یابند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه عبور از رودخانه در هنگام سیل برای خود امدادگران مشکل آفرین است، گفت: ولی امدادگران با روحیه ایثارگری تمام حوادث را امدادرسانی کردند.
شهریاری گفت: در مجموع 62 مورد حادثه شامل شش مورد جاده ای، 53 مورد سیل و آبگرفتگی، سه مورد شهری گزارش و انجام شد.
وی افزود: یک هزار و 358 نفر به دنبال سیل در استان اسکان داده شدند و 385 نفر در 108 تیم به محل حوادث اعزام شدند.
نظر شما