به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، در جلسه صد و سی و شش شورای شهر تهران چند پلاک ثبتی و تشخیص باغ بودن یا نبودن آنها توسط اعضای شورا بررسی شد.
زهرا نژادبهرام در این خصوص گفت: طبق عکس های هوایی تجمعی از درختان دیده می شود اما تاریخ این عکس ها مشخص نیست و در حال حاضر درختی در این محل ها وجود ندارد.
عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید به جمع بندی مشخصی برای تعیین شاخص های تشخیص باغ برسیم، خاطرنشان کرد: باید رویه مشخصی در خصوص تعیین باغات مشخص شود.
در ادامه، سید حسن رسولی با بیان اینکه آرای کمیسیون ماده هفت مرز باریکی بین حقوق مردم و شهر است، افزود: در پلاک های ثبتی باید به مشخصات ثبتی توجه شود و به خاطر مسایل حاشیه ای حقوق مالکانه از بین نرود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران از روند تشخیص باغ و غیر باغ بودن انتقاد کرد و گفت: اگر با این رویکرد به مسایل رأی بدهیم در واقع حق مردم را رعایت نکرده ایم.
در ادامه، محمد سالاری گفت: در املاکی که در سند آنها ذکر شده که دارای بنا، حیاط و باغچه هستند، حق مکتسبه آنها حفظ می شود و مشمول مصوبه خانه باغ نمی شوند.
رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران در دفاع از رأی کمیسیون گفت: ملکی که کمیسیون به عنوان باغ تشخیص داده است، 35 درخت دارد و 215 متر مربع بنا دارد، بنابراین شامل قانون باغ نمی شود و برای حفظ درختان این محوطه، زمین آن را باغ تشخیص دادیم که در نهایت اعضا به باغ بودن آن رأی دادند.
در ادامه، پلاک ثبتی ای که کمیسیون ماده هفت آن را زمین زراعی تشخیص داده بود، بررسی شد و بهاره آروین در خصوص آن گفت: شورای شهر نمی تواند در خصوص زمین های زراعی تصمیم گیری کند.
حسن خلیل آبادی، عضو دیگر شورای شهر تهران نیز در خصوص آرای کمیسیون ماده هفت گفت: خانه های قدیمی همه باغچه داشتند و داشتن باغچه دلیلی بر باغ بودن آن ملک نیست.
گفتنی است، اعضای شورای شهر تهران در صد و سی و ششمین جلسه علنی پرونده 12 پلاک ثبتی موسوم به باغ را بررسی کردند.
نظر شما