مسائل فرهنگی و اقتصادی بیشترین نقش را در عدم ازدواج جوانان دارد

برکاتی گفت: هم اکنون ۱۳ میلیون جوان در شرف ازدواج داریم که مسائل فرهنگی و اقتصادی بیشترین نقش را در عدم ازدواج جوانان دارد

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان  «حامد برکاتی»  در نشست خبری به مناسبت روز جوان اظهار کرد: جوانان می‌توانند امید و بالندگی کشور را به دنبال داشته باشند و اگر جوانان احساس امنیت کنند این احساس به سایر جامعه نیز منتقل خواهد شد. بر همین اساس اداره جوانان در دفتر جمعیت وزارت بهداشت تشکل شده است.

 

مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس با بیان مهمترین علل مرگ جوانان ایرانی گفت: ٣٠ درصد علل مرگ جوانان را تصادفات تشکیل می‌دهند، خشونت سکته قلبی و مغزی و سوء مصرف مواد و خودکشی دیگز دلایل مرگ جوانان می باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه برای کاهش مرگ و میر جوانان تاکنون ٢٠٠ هزار جوان در دانشگاهها، پادگانها و حوزه‌های علمیه در خصوص حوادث ترافیکی آموزش های لازم را کسب کرده اند افزود: سند راهبردی پیشگیری از مرگ جوانان تدوین شده است.

 

برکاتی با تاکید بر اینکه هم اکنون ۲۰ درصد از جمعیت کشور جوانان بین ۱۸ تا ۲۹ ساله هستند، گفت: نیازمند افزایش همکاری بین بخشی در حوزه جوانان می باشیم.

 

وی افزود: مصرف دخانیات، الکل و عدم تحرک بدنی مناسب جزو سایر خطراتی است که جوانان را تهدید می کند، گفت: سن ازدواج جوانان بالاتر رفته و سن ‏ازدواج دختران به حدود ۲۴ سال و سن ازدواج پسران به بالای ۲۷ سال رسیده است.

 

برکاتی با تاکید بر اینکه فاصله ازدواج با فرزندآوری به طور متوسط نزدیک به پنج سال می باشد، گفت: زایمان‌های بالای ۳۵ سال که ۱۰ سال قبل حدود هفت درصد بوده امروز به ۱۷ درصد رسیده است.

 

وی خاطر نشان کرد: ۱۳ میلیون جوان در شرف ازدواج داریم، که اگر ١٠ درصد این جوانان ازدواج کنند، ‏نرخ جایگزینی‏ جمعیت بهبود پیدا می‌کند و معضل اصلی ازدواج در کشور را می توان مسائل فرهنگی دانست و امیدواریم این مشکل با کمک رسانه بهبود یابد و بعد از این موارد، درآمد و ‏مسائل اقتصادی نیز نقش دارند. ‏

کد خبر 781590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha