اعلام جزییات ثبت سفارش فروش سهام چهار بانک ادغامی

طرح ادغام بانک های نظامی به عنوان دومین ادغام بزرگ بانکی کشور از انتهای سال گذشته آغاز شد و حالا فرابورس جزییات ثبت سفارش فروش سهام چهار بانک ادغامی در نمادهای «وکوثر۱»، «ومهر۱»، «حکمت۱»، «وقوام۱» را برای روز جاری اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، طرح ادغام بانک های نظامی از اسفند ماه سال گذشته به صورت رسمی کلید خورده است و بر این اساس بانک‌های انصار، قوامین، حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد و مؤسسه اعتباری کوثر در اطلاعیه های جداگانه ای شرایط خرید سهام خود را اعلام کرده بودند و مقرر شد تا از 18 فروردین سال 98 به مدت 30 روز کاری تا یکشنبه 29 اردیبهشت امکان استفاده از شرایط خرید سهام آنها فراهم باشد.

 

همچنین برای اجرای این طرح بزرگ بانکی انتهای فروردین ماه در راستای اجرای امور مربوط به ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه ۱۲ انتصاب جدید در این بانک صورت گرفته است و نمایندگان بانک سپه در پنج بانک و موسسه اعتباری به منظور انجام امور مربوط به ادغام معرفی شدند. حالا در ادامه این مسیر فرابورس با انتشار اطلاعیه رسمی جزییات ثبت سفارش فروش سهام چهار بانک ادغامی در نمادهای «وکوثر۱»، «ومهر۱»، «حکمت۱»، «وقوام۱» را برای روز جاری اعلام کرد. ناظر بازار فرابورس با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: در راستای اجرای طرح ادغام بانک ها و موسسه اعتباری معاملات در نماد های تعیین شده برای اشخاص حقیقی بر اساس سفارش های فروش وارد شده در سامانه معاملات و با قیمت ثابت ۱۰۰۰ ریال در نماد های «وکوثر۱»، «ومهر۱»، «حکمت۱»، «وقوام۱» امروز شنبه ۷ اردیبهشت ۹۷ به صورت معامله خارج از جلسه رسمی معاملاتی ثبت می شود.

 

همچنین این گزارش می افزاید: فرابورس با صدور یک اطلاعیه مرتبط دیگر که بهنام محسنی معاون بازارهای خارج از بورس و افسانه اروجی معاون بازار فرابورس آن را امضا کرده اند، اعلام کرد با توجه به مصوبات شورای عالی هماهنگی اقتصادی (سران سه قوه)، در خصوص چارچوب ادغام بانک ها و موسسات اعتباری وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه، سهامداران باید همه اطلاعات و شرایط منتشره در کدال تصمیم گیری خود مدنظر قرار دهند.

 

بر این اساس، آن دسته از سهامدارانی که قصد فروش سهام خود در این مرحله را دارند به شعب کارگزاران عضوفرابورس در سراسر کشور مراجعه و نسبت به تکمیل و ارائه تقاضای فروش سهام خود به همراه تعهدنامه مربوطه اقدام کنند.

 

افزون بر این شرایط ارائه تقاضاهای فروش به این صورت است که دوره اخذ سفارش توسط کارگزاران عضو از روز یکشنبه ۱۸ فروردین ماه ۹۸ تا روز یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۹۸ است و زمان بازگشایی نماد معاملاتی برای ورود سفارش در سامانه معاملاتی و انجام معامله بر اساس پیام ناظر بازار متعاقبا اعلام می شود.

 

در عین حال اعتبار زمانی تقاضاهای فروش باید بدون محدودیت زمانی «Good Till Cancel»، تقاضای فروش برای سهامداران حقیقی باید صرفا بر اساس قیمت ۱۰۰۰ ریال، تقاضای فروش فروش برای سهامداران حقوقی غیر وابسته به نیروهای مسلح باید صرفا بر اساس قیمت پایانی سهام در زمان توقف نماد معاملاتی مربوطه باشد.

 

از سویی دیگر دوره زمانی ورود سفارش های فروش پس از بازگشایی نماد معاملاتی از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۴ در تمامی جلسات رسمی معاملاتی امکان پذیر است و معاملات بر اساس مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار در قالب معامله خارج از جلسه رسمی معاملات انجام می شود.

 

در ادامه این اطلاعیه آمده است که انجام معاملات معاف از کارمزد نقل و انتقال «به استثنا کامزد شرکت های کارگزاری» و کارمزد مرروبط به کارگزار فروشنده توسط واحدهای ادغام شونده پرداخت می شود.

http://media.ibena.ir/d/2019/04/27/0/60297.jpg

یادآور می شود: انتهای سال گذشته رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نحوه ادغام بانک‌های بورسی را اعلام کرده و از پیگیری تخصیص منابع پولی از صندوق توسعه ملی به صندوق توسعه بازار و صندوق تثبیت بازار سرمایه  نیز خبر داده و درباره نحوه فرایند انتقال و ادغام سهام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری درج شده در تابلوی معاملات بورس و فرابورس در بانک سپه گفته بود: «در حال حاضر نماد معاملاتی بانک‌های مذکور متوقف هستند اما برای ادغام سهام این بانک‌ها در بانک سپه قدر مسلم مصوبه شورای عالی بورس برای انتقال سهام در خارج از ساعت معاملات را خواهیم گرفت.»

 

«شاپور محمدی» همچنین شرایط انتقال سهام بانک‌های ادغامی بر اساس مجوز شورای عالی بورس را اعلام کرده و در این باره گفته بود: «انتقال سهام افرادی که سهامدار بانک‌های ادغام شده در بانک سپه هستند با مجوز شورای عالی بورس برای نقل و انتقال خارج از ساعت دریافت شده است. این سهام با حداکثر قیمت اسمی یا قیمت قبل از بسته شدن منتقل می‌شود و تصمیم گیری به نفع سهامداران است. هر شخصی که تمایل داشته باشد سهم خود را می‌تواند به نهادهای دارای مجوز منتقل کند.»

 

رئیس سازمان بورس با بیان این که فرم‌هایی برای این نقل و انتقال‌ها طراحی کردیم، اضافه کرده است: «این فرم‌ها در اختیار سهامداران قرار می‌گیرد و آنان با اختیارات خودشان می‌توانند سهام خود را واگذار کنند و اگر تمایل نداشته باشند باید منتظر کار کارشناسی دادگستری باشند که در خصوص سود و زیان این بانک‌ها بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و تصمیم گیری می‌کند و هر حقوقی که به این افراد تعلق بگیرد به آن‌ها ارائه می‌شود. اگر افرادی شکایت داشته باشند قوه قضائیه شعبه‌ای را انتخاب می‌کند که این افراد می‌توانند برای شکایات خود به آن مراجعه کنند.»/

 

 

کد خبر 784293

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha