آموزش های فنی و حرفه ای راهکاری مناسب برای اشتغال زندانیان است

مدیرکل زندان‌های کردستان، در جلسه مشترک با مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای این استان آموزش های فنی و حرفه ای را راهکاری مناسب برای اشتغال زندانیان دانست.

اسد الله گرجی‌زاده، مدیرکل زندان‌های کردستان، برنامه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی زندان‌های استان را در بازپروری زندانیان مؤثر دانست و به خبرنگار شبستان گفت: اشتغال زندانیان زمینه جرم و جنایت را در جامعه کاهش می‌دهد چراکه بیکاری یکی از مهم‌ترین عوامل ارتکاب به جرم بوده و آسیب‌های جدی در جامعه به وجود آورده است.

 

وی افزود: ایجاد اشتعال و آموزش فنی و حرفه‌ای در زندان از راهکارهای مهم برنامه‌های اصلاحی و تربیتی و هم‌چنین بازگشت سعادتمندانه مددجویان به اجتماع است.

 

این مقام مسئول اظهار داشت: بحت زندان، زندانی و خانواده زندانی به عنوان آسیب دیده اجتماع، یکی از موضوعات چالش برانگیز در جامعه است که با ایجاد اشتغال و حرفه آموزی می توان از وقوع مجدد جرم پیشگیری و زمینه را برای بازگشت سعاتمندانه به جامعه مهیا کرد.

 

وی اشتغال مددجویان را درکسب مهارت های حرفه آموزی، درآمد زایی، پرکردن اوقات فراغت مددجویان و کاهش آسیب رفتارهای پرخطر در زندانها مهم دانست و تصریح کرد: از دیگر مزایای برنامه اشتغال زندانیان می‌توان به تقویت روحیه خودباوری، توانمند سازی خانواده زندانیان جهت اشتغال مفید و مولد و همچنین تقویت زمینه اقتصادی خانواده برای حضور فعال و موثر در فعالیتهای اجتماعی اشاره کرد.

 

مدیرکل فنی و حرفه ای استان کردستان از ایجاد مراکز آموزشی در زندان به عنوان حرکتی مهم در راستای سیاست های آن اداره یاد کرد و بیان داشت: هرگونه تلاشی برای خدمت به زندانیان و خانواده آنان دارای ثواب پاداشی مضاعف در پیشگاه خداوند است و ما از هیچ کوششی در این راستا دریغ نخواهیم کرد.

 

وی خاطر نشان کرد: ایجاد تسهیلات برای زندانیان در جهت اشتغالزایی و کسب درآمدهای مطلوب می تواند ضمن جلوگیری از بروز جرم بین زندانیان آزاد شده و خانواده های آنان که آسیب پذیرتر از زندانی هستند، به عنوان یکی از راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم مجدد در جامعه باشد.


گرجی زاده، با اشاره به نقش و اهمیت آموزش های مهارتی اضافه کرد: آموزش های فنی و حرفه ای نه تنها برای زندانیان منجر به ایجاد شغل می شود بلکه در آینده آموزش های مهارتی را که فراگرفته اند به صورت کار آزموده دنبال کنند می توانند از آن طریق امرار معاش کنند که این آموزش ها احتمال بازگشت به زندان را کاهش خواهد داد.

 

وی با اشاره به نقش آموزش های فنی و حرفه ای در جلو گیری از گرایش به اعتیاد و بزهکاری تأکید کرد: آموزش های مهارتی برای مددجویان علاوه بر اینکه برای آنان ایجاد شرایط اشتغال می کند موجب تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آنان می شود.

 

گفتنی است، به منظور بهره‌مندی زندانیان و خانواده آنان از مزایای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، افزایش توان اقتصادی و کاهش بیکاری تفاهم نامه‌ای مشترک با اداره فنی و حرفه‌ای استان به امضا رسید که مفاد این تفاهم نامه باعث شتاب در برنامه های آموزش فنی و حرفه ای در زندان‌های استان می شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 78511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha