برای آشنایی با امام زمان(عج) چه کتاب هایی بخوانیم؟

حجت الاسلام فوادیان کتاب را از راه های کسب معرفت نسبت به امام زمان(عج) دانست و گفت: داشتن سیر مطالعاتی برای اقشار و سنین مختلف به این مهم کمک می کند. برای مثال کتاب های «نگین آفرینش» و یا «سیمای آفتاب» در این باره راهگشا هستند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا فوادیان در گفتگو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان با اشاره به برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و ضرورت افزایش سرانه مطالعات مهدوی، اظهار کرد: در ادبیات دینی کسب معرفت نسبت به امام زمان(عج) بسیار مورد تاکید قرار گرفته است و در روایت داریم هرکس امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است.

 

این کارشناس مهدوی ادامه داد: مطالعه آثار نگاشته شده علما پیرامون امام زمان (عج) یکی از راه ها برای کسب معرفت نسبت به ایشان  است لذا مطالعه در این خصوص مهم و ضروری است.

 

حجت الاسلام فوادیان با ارائه سیر مطالعاتی پیرامون امام زمان (عج) تصریح کرد: دغدغه مندان عرصه مهدویت برای سنین و اقشار مختلف جامعه، سیر مطالعاتی طراحی کرده‌اند به طور مثال دانشگاه امام صادق علیه السلام ویژه دانشجویان یک سیر مطالعاتی مهدوی را به‌نام «مصلح کل» و مرکز تخصصی مهدویت هم برای طلبه ها و هم برای عموم مردم سیر مطالعاتی ارائه کرده است.

 

وی اضافه کرد: نهادهای دیگر همچون نهاد کتابخانه ملی کشور و موسسه مصاف نیز سیر مطالعاتی مهدویت با موضوعات مختلف مهدوی برای اقشار مختلف را ارائه کرده اند.

 

حجت الاسلام فوادیان ابراز کرد: در این راستا کتاب هایی که به صورت مقدماتی باید مورد مطالعه قرار بگیرد تا افراد احاطه اجمالی نسبت به مباحث مهدویت پیدا کنند عبارت اند از: کتاب های «نگین آفرینش»، «سیمای آفتاب»، «امام مهدی(عج) از ولادت تا ظهور»، «خورشید مغرب» و «درسنامه مهدویت» که اگر فردی این سیر مطالعاتی را دنبال کند تقریباً به تمام مباحث مهدویت اشراف پیدا خواهد کرد البته در موضوعات تخصصی مانند رجعت، وظایف منتظران و ... باید کتاب های دیگری مطالعه شود.

 

وی با ارائه پیشنهاداتی جهت مطالعه کتاب به منظور جلوگیری از تاثیر شبهات مطرح شده پیرامون امام زمان (عج)، گفت: کتاب‌های خوبی درباره پاسخگویی به شبهات مهدوی نوشته شده است که می‌توان به کتاب «یکصد پرسش و پاسخ پیرامون امام زمان (عج)» و کتاب «آفتاب مهر» مرکز تخصصی مهدویت اشاره کرد.

 

این کارشناس مرکز تخصصی مهدویت ابراز کرد: کتاب «دلیل روشن» تالیف نصرت الله آیتی، «پاسخ به شبهات احمد الکاتب» نوشته احمد ربیعی و یا کتاب «پاسخ به شبهات مهدویت» نوشته موسوی را نیز در زمینه این موضوع می‌توان نام برد.

 

وی تصریح‌کرد: اگر برخی مطالعه کتاب برایشان دشوار است راه‌های دیگری مانند گوش دادن به کتاب های صوتی و یا استفاده از نرم افزار های مهدوی نیز توصیه می شود و یا اگر علاقه مند به استفاده از نشریات هستند، نشریات مهدوی از سوی مرکز تخصصی مهدویت برای تمام سنین منتشر می شود.

 

حجت الاسلام فوادیان اضافه کرد: پایگاه های اطلاع رسانی مرکز تخصصی مهدویت و موسسه آینده روشن برای استفاده علاقه مندان محتوای مناسبی را گردآوری کرده است و یا نرم افزار مهدویت موسسه نور و همچنین نرم افزار چند رسانه ای شمیم نیز در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد.

 

وی با بیان اینکه مرکز تخصصی مهدویت حدود ۶۰ عنوان کتاب پیرامون مهدویت برای مخاطب کودک و نوجوان تالیف کرده است، گفت: توصیه می شود بانوان و مادران برای آشنایی با آموزه های مهدویت و انتقال آن به نسل آینده کتاب های «زن و یاری موعود»، «نقش زنان در حکومت امام زمان (عج)» و «زن منتظر و زنان منتظر پرور» را مطالعه کنند.

 

این کارشناس مرکز تخصصی مهدویت در پایان خاطرنشان کرد: استادان حوزه و دانشگاه نیز که به صورت تخصصی نیازمند مطالعه و تحقیق پیرامون آموزه های مهدویت هستند می توانند به آثار موسسه تخصصی موعود مراجعه کنند.

کد خبر 785145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha