شورای تامین استان ها به صورت ویژه در بحث کنترل فضای مجازی وارد شود

ذوالفقاری با تاکید بر اینکه شورای تامین استان ها باید بحث کنترل فضای مجازی به صورت ویژه وارد شوند، گفت: ما معتقدیم برای برخورد با مجرمان در فضای مجازی باید حمایت جدی از دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و پلیس فتا صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، «حسین ذوالفقاری» در همایش معاونان سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری های سراسر کشور که صبح امروز (سه شنبه دهم اردیبهشت) برگزار شد، گفت: سال 97 سال بسیار مهمی برای ما بود، آمریکایی ها در این سال به صورت یکجانبه از برجام خارج شدند و با گستاخی سپاه پاسداران ما را تحریم کردند و به زعم خودشان برای مقابله با فروش نفت ما اقداماتی را صورت دادند اما خوشبختانه مردم و مسئولان پاسخ کوبنده ای را به آنها دادند.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تاکید کرد: آمریکایی ها به دنبال این بودند که با تقویت موضوعات تروریستی و  امنیتی اوضاع کشور را به هم بریزند اما موفق نشدند.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته 10 گروه تروریستی طراحی شده بودند تا اوضاع کشور را بر هم بریزند، گفت: خوشبختانه با هوشیاری مردم و مسئولان بسیاری از اقدامات تروریستی خنثی شد.

 

وی با تاکید بر بحث کنترل مرزها گفت: طرح کنترل مرزهای شرقی در حال نهایی شدن است و امیدواریم بتوانیم بحث کنترل مرزهای جنوب شرق را که همواره درگیر ناامنی بوده اند به خوبی انجام دهیم.

 

وی از دیگر مسایل و موضوعاتی را که باید معاونان سیاسی و امنیتی در استان ها مورد توجه قرار دهند بحث امنیت انتخابات مجلس عنوان کرد و گفت: باید بحث امنیت انتخابات را از الان شروع کنیم درست است که انتخابات در پایان سال انجام می شود اما امنیت یک فرآیند دارد و از حالا باید دستورالعمل امنیتی انتخابات را تهیه و ابلاغ کنیم، اگر در اعمال قانون جدیت داشته باشیم موضوعاتی را که در زمان انتخابات می توانند ایجاد شود را می توانیم از الان کنترل کنیم.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با اشاره به جرایم رخ داده در فضای مجازی گفت: از نظر ما جرم چه در فضای واقعی و چه در فضای مجازی تفاوتی ندارد و جرم است. شورای تامین استان ها باید عنایت ویژه به این موضوع داشته باشد جرم در فضای مجازی در مجموع رو به افزایش است از مردم کلاه بردار می شود، تهدید حیثیتی می شوند، مطالب و مسایل خصوصی مردم برای گروکشی مورد استفاده قرار می گیرد، حادثه ای که در همدان رخ داد حادثه غم انگیزی بود و برای کنترل تمامی این مباحث ما نیاز به تلاش و جدیت دستگاه های مختلف داریم.

 

وی تصریح کرد: از شورای تامین و نیروی انتظامی استان همدان که عامل حادثه قتل طلبه جوان را دستگیر و در این راست یک نفر را  به هلاکت رساندند، تشکر می کنیم ما معتقدیم شورای تامین استان ها به صورت ویژه در بحث کنترل فضای مجازی وارد شود و حمایت جدی خود از دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و پلیس فتا را انجام دهد.

 

ذوالفقاری با اشاره به مراسم اربعین امسال گفت: از حالا می خواهم که ستادهای اربعین در استان ها را جدی بگیرند چرا که طبق دستورالعملی که ما داریم رییس ستاد اربعین استان، استاندار و معاون سیاسی امنیتی معاون وی در ستاد اربعین خواهد بود. با توجه به اینکه با کشور عراق توافق شده که روادید برای طول سال رایگان باشد لذا ما با فشار کمتری امسال برای اربعین مواجه خواهیم بود البته پیش بینی ها حاکی از این است که با حجم بالاتری از زایران در راهپیمایی اربعین امسال مواجه هستیم.

 

وی ادامه داد: اگر شهرستان ها پای کار بیایند و کمیته اعزام را مکلف کنند که افرادی که می خواهند برای اربعین امسال اقدام کنند از همین حالا ثبت نام کنند قطعا ما می توانیم تمهیدات لازم را برای استقرار و مسایل بهداشتی و امنیتی زایران از همین حالا در نظر بگیریم.

 

وی گفت: تقسیم بندی مرزها برای استان ها مسئله مهم و جدی است، ما نمی توانیم امسال فشار زیادی را به روی مرز مهران بیاوریم البته امیدواریم با توافقی که با دولت عراق صورت گرفته است مرز خسروی بازگشایی شود تا یک سری ترددها از این مرز انجام شود البته ما ترتیبی اتخاذ کردیم که اگر کسی بر فرض مثال در مرزهای جنوبی مستقر است از همان مرز جنوب خارج شود و امکان خروج وی از مرز مهران نباشد.

 

ذوالفقاری خطاب به معاونان امنیتی و سیاسی استانداری های سراسر کشور گفت: کمیسیون سلاح غیر مجاز را جدی بگیرید و به برآوردها و سطح کشفیات اکتفا نکنید. مسئله سلاح غیر مجاز گرم مسئله مهمی است ما کشفیات بالایی در استان های مرزی داریم و این موضوع باید با دقت مورد رصد قرار گیرد و با اشراف اطلاعاتی کار انجام شود تا کسانی که سلاح غیر مجاز دارند مورد شناسایی قرار گیرند.

 

وی گفت: در مورد مطالبات صنفی، شغلی و همچنین مسایل و مشکلات اقتصادی مردم باید پاسخگویی مسئولان به موقع اتفاق بیفتد و قبل از اینکه صدای کارگری دربیاید ما به مسئله وی رسیدگی کنیم نه اینکه بگذاریم حقی از آنها ضایع شود، بعد آنها اعتراض کنند و ما ورود کنیم. اولویت ما رسیدگی به مشکلات و مطالبات گروه های مختلف مردم است.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور همچنین با اشاره به کمیسیون امنیت و نظم مسابقات ورزشی گفت: کمیسیون امنیت مسابقات ورزشی را جدی بگیرید، این کمیسیون باید در زمان برگزاری مسابقات ورزشی در محل حضور یابد، نحوه فروش بلیت ها را کنترل کند و اگر مشکلی باشد آن را رفع کند. چند حادثه ای که در روزهای اخیر در مسابقات ورزشی اتفاق افتاد در شان مردم ایران نبود. عده ای تحلیل کردند که این حاکی از خشونت در جامعه ایران است در حالی که ما می بینیم در تمام مسابقات ورزشی در کشورهای دیگر این اتفاقات می افتد ولی ما معتقدیم در کشور ما نباید این اتفاقات رخ دهد و دلایل آنها باید مشخص شود، در چند سال گذشته تدابیر ویژه ای برای این مسابقات اندیشیده می شد و شاهد این حوادث تلخ نبودیم و الان نیز باید در این زمینه اهتمام جدی شود.

 

وی در ادامه این جلسه با تاکید بر مبارزه با قاچاق کالا از مرزهای کشور گفت: کار ویژه مرز شورای تامین استان های مرزی باید بحث مبارزه با قاچاق کالا و فساد را جدی بگیرد و در مورد خروج کالاهای اساسی مردم با دقت وارد شود چرا که یک سوداگری راه می افتد و مردم در تامین کالاهای اساسی شان دچار مشکل می شوند.

 

وی تصریح کرد: مدیریت و مسئولیت معابر رسمی در مناطق مرزی بر عهده فرماندار است اما هماهنگی ها با کار ویژه مرز شورای تامین است. باید به گونه ای عمل شود که ضمن جلوگیری از قاچاق کمترین وقت از راننده ها گرفته شود و با توجه به اینکه سال رونق تولید است بخش هایی که مربوط به صادرات کالاهاست مورد توجه قرار گیرد.

 

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب گفت: کلیدواژه هایی را رهبری در این بیانیه مطرح کردند که از آن جمله بحث ابتکار عمل بود، ما در خیلی از موارد می بینیم یک مسئول و عنصر اجرایی با یک ابتکار عمل به خوبی مسئله و مشکل را حل می کند. ما معتقدیم برای مواجهه با چالش ها نباید تقریبی و روندی عمل شود بلکه باید ابتکار عمل داشته باشیم و با دلیری و شجاعت در زمینه های چالش ها وارد شویم و عزم و تدبیر جدی با استفاده از تجارب گذشته و پرهیز از هرگونه شتاب زدگی و بی حوصلگی را داشته باشیم.

 

وی خاطرنشان کرد: ماه رمضان را در پیش رو داریم و از همین الان باید دستورالعمل های سال گذشته مورد بررسی قرار گیرد و شرایط امنیتی مورد رصد قرار گیرد. به سادگی از کنار حادثه همدان نباید گذشت چرا که این تلنگری است برای اینکه ممکن است در ایام خاص حوادثی این گونه اتفاق بیفتد.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به بحث حفاظت شخصیت ها گفت: ما در بحث حفاظت شخصیت ها در سال گذشته 50 درصد کاهش داشتیم. معتقدیم باید هزینه ها در مورد حفاظت شخصیت ها پایین بیاید، نباید حفاظت شخصیت ها تبدیل به یک رویه شود، ما با حفاظت شخصیت ها برای تامین امنیت موافق هستیم اما برای حفاظت برای تشریفات خیر.

 

وی ادامه داد: در حد ضرورت باید حفاظت شود ولی نباید تبدیل به یک رویه شود. حفاظت شخصیت ها بر اساس برآورد اطلاعات دستگاه های اطلاعاتی انجام می شود البته بسته به شغل افراد نیز این اتفاق می افتد. عمده حفاظت شخصیت ها در استان ها رده 3 و 4 است و فقط باید یک نفر مسلح همراه آنها باشد، بیشتر از آن برای کشور هزینه دارد./

کد خبر 785201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha