به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «محسن هاشمی» در جریان بررسی طرح ساماندهی موسسات و مراکز آموزشی علمی کاربردی شهرداری تهران گفت: مراکز آموزش عالی شهرداری تهران برای تدریس موضوعاتی بود که در سایر دانشگاه ها تدریس نمی شد.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در حال حاضر 9 مرکز علمی کاربردی در رشته هایی فعالیت می کنند که در سایر مراکز نیز تدریس می شوند، خاطرنشان کرد: شهرداری تهران به این دانشگاه ها سوبسیدهایی نظیر ساختمان رایگان، کارمند و حتی شهریه پایین اختصاص می دهد؛ بنابراین خدمات بهتری به دانشجویان داده می شود و حتی شنیده ایم که به دانشجویان راحت تر مدرک می دهند.
وی با بیان اینکه 58 درصد دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی شهرداری خارج از مجموعه شهرداری هستند، گفت: طبق اخباری که دریافت کرده ایم متاسفانه کارکنان شهرداری در حال تحصیل در دانشگاه های علمی کاربردی شهرداری سر کلاس حاضر نمی شوند.
رییس شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد داد مراکز آموزشی علمی کاربردی شهرداری تهران از 9 مرکز به دو مرکز برای تدریس دروسی که در سایر دانشگاه ها وجود ندارد، کاهش یابد.
زهرا صدراعظم نوری در صد و سی و هشتمین جلسه شورا و در روند بررسی ساماندهی مراکز علمی کاربردی شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران از دهه 70 برای ارتقای سطح کیفی نیروهایش مراکز علمی کاربردی را راه اندازی کرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در حال حاضر 10 مرکز علمی کاربردی شهرداری آموزش های مختلفی را ارایه می دهند، افزود: تاکنون بیش از 12 هزار و 980 نفر از این دانشگاه ها فارغ التحصیل شدند که 42 درصد کارکنان شهرداری و 58 درصد کارکنان خارج از شهرداری بودند.
وی مترو، آتش نشانی و مدیریت بحران را از جمله مواردی عنوان کرد که در دانشگاه های علمی کاربردی آموزش داده می شود و افزود: وضعیت مراکز علمی کاربردی شهرداری باید مشخص شود و هزینه هایی که برای آموزش و ارتقای سطح کیفیت نیروها صرف شده نیز باید مشخص شود.
صدراعظم نوری با بیان اینکه مجوزهای دانشگاه های علمی کاربردی باید بررسی شود، گفت: از مسئولان دانشگاه علمی کاربردی شهرداری خواسته ایم گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه دهند و از ظرفیت این دانشگاه ها در صورتی که موازی کاری نباشد، استفاده کنیم.
در ادامه، سید حسن رسولی نیز در خصوص طرح ساماندهی مراکز آموزشی شهرداری تهران با اشاره به تهیه طرحی مبنی بر ساماندهی مراکز آموزشی شهرداری گفت: تعیین تکلیف موسسات آموزش شهرداری فاقد مجوز، ارایه گزارش از وضعیت مراکز موجود، حذف رشته های غیر مرتبط با وظایف شهرداری و ساماندهی و تعیین تکلیف مراکز آموزشی شهرداری مواردی است که باید تعیین تکلیف شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه موسسات آموزشی شهرداری تهران مصوبه ای از شورای شهر ندارند، گفت: تاکنون 13 هزار نفر از مراکز آموزشی شهرداری تهران فارغ التحصیل شده اند.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران نمی تواند خودش تربیت کننده نیرو و استخدام کننده نیرو باشد، خاطرنشان کرد: وقتی بهترین نیروهای فنی در دانشگاه های صنعتی شریف و امیر کبیر در حال آموزش هستند، استخدام نیروهای فارغ التحصیل از مراکز آموزشی شهرداری کیفیت نیروهای این مرکز را پایین می آورد.
نظر شما