سرمایه گذاری در اقتصاد بیابان لوت سودآور است

موسوی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در اقتصاد بیابان بسیار سودآور است، گفت: باید سایر گردشگران را نیز با برنامه ریزی به گردشگران حرفه ای بیابان لوت تبدیل کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از بیرجند، «سید رسول موسوی» امروز (11 اردیبهشت) در همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت اظهار کرد: امروزه گردشگری بیابان از شاخه های مهم گردشگری طبیعت است که جریان خاصی در اکوتوریسم به خود اختصاص داده است.

 

دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل غرب آسیا با تاکید بر اینکه اقتصاد توریسم بیابان در حال شکوفایی است، گفت: زیبایی و عظمت و مناظر منحصر به فرد و نوعی بازگشتن به خویش انسان در بیابان است که گردشگران را به سمت گردشگری بیابان می کشاند.

 

موسوی با بیان اینکه انسانهای مطالعه گر و فرهیخته به سمت گردشگری بیابان می آیند چرا که سکوت بیابان برای آنان فلسفه خاصی به وجود می آورد، افزود: اکثریت این افراد از جوامع شهری پیشرفتی و پایگاه اقتصادی بالا است که نشان می دهد سرمایه گذاری در اقتصاد بیابان بسیار سودآور است.

 

وی به اهمیت زنجیره اقتصادی گردشگری بیابان اشاره کرد و ادامه داد: با این کار حفاظت از محیط زیست و توجه به کالاهای دستی و بومی بیابان بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.

 

دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل غرب آسیا تاکید کرد: گردشگردی بیابان موجب تحول در زندگی حاشیه نشینان بیابان و شکوفایی بخش های ناشناخته اقتصادی کشورها می شود.

 

به گفته وی گردشگران بیابان به چهار گروه شامل حرفه ای، خاص، طبیعت و اتفاقی تقسیم شدند که مهمترین قشر گردشگران حرفه ای بیابان هستند که به کشف ناشناخته های بیابان روی می آورند.

 

موسوی با تاکید بر لزوم توجه به گردشگران حرفه ای بیابان، عنوان کرد: باید سایر گردشگران را نیز با برنامه ریزی به گردشگران حرفه ای بیابان لوت تبدیل کنیم.

کد خبر 785633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha