به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، « علیرضا کاظمی »امروز (شنبه 14 اردیبهشت) در مراسم بزرگداشت مقام معلم در استان گلستان اظهار کرد: به برکت خون شهید مطهری این روز بهعنوان روز معلم نامگذاری شده است و بهحق این مناسبت بهترین زمان برای روز معلم بود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش ادامه داد: امروز اقتدار جمهوری اسلامی ایران در عرصههای مختلف مدیون زحمات معلمان است.
کاظمی به منویات مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان اشاره کرد و افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بهخوبی نقش آموزش و پرورش و تعلیم و تربیتدیده شده است.
وی بابیان اینکه هفته معلم فرصت مغتنمی است که بتوانیم دستاوردهای آموزشوپرورش را ارائه کنیم، تأکید کرد: از معلمان استان های سیلزده بهویژه استان گلستان که تلاش بیشائبهای داشتند تقدیر و تشکر میکنم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش افزود: در روز معلم باید بیاندیشیم چه شاخصههایی در شهید مطهری منجر به آن شد که روز شهادتش را بهعنوان روز معلم نامگذاری کنند.
کاظمی بابیان اینکه شهید مطهری تمام زندگی خود را صرف آموزش و تعلیم کرد، گفت: ایشان با قلم، پژوهشهای بنیادینش و کلامش تأثیرات بنیادینی در کشور ما و حتی شکلگیری انقلاب اسلامی ایفاء کرد.
وی بابیان اینکه شهید مطهری یک معلم پژوهشگر مسئله گرا بود، خاطرنشان کرد: شهید مطهری دردهای جامعه را پیدا میکرد و برای آنها راهحل ایفاء میکرد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش متذکر شد: شهید مطهری وقتی در زمان خود معضل جامعه را حجاب نوشت و وقتی انحرافات دینی در بدنه جامعه روحانیت دید و تعریفهای عاشورا در برخی منابع دید کتاب حماسه عاشورایی را نگارش کرد.
کاظمی افزود: شهید مطهری یک فیلسوف و دانشمند شجاع بود و کسی بود که قبل از انقلاب اسلامی با سخنرانیهای خود تن آمریکا را به لرزه درمیآورد و در این راه در اوج مظلومیت توسط افرادی که با اندیشههای فکری شهید مطهری مخالف بودند به شهادت رسید.
وی متذکر شد: روز شهادت شهید مطهری و هفته معلم فرصتی است که قدر نعمت معلمی را برای خود بدانیم و با همه نابسامانیها و نامهربانیها و مشکلاتی که در فرا روی ما قرار دارد از ارزش معنوی کار خود و ارزش فرهنگی کار خود غافل نشویم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: در هفته معلم باید به قدردانی و قدرشناسی و تجدیدنظر در جایگاه علم و علمآموزی و دستگاه عظیم تعلیم و تربیت بپردازیم.
کاظمی بابیان اینکه آموزشو پرورش مسئول انتقال آداب و نظم جامعه است، گفت: اگر به دنبال توسعه پایدار در ابعاد اجتماعی و اقتصادی هستیم باید به سمت آموزش و پرورش حرکت کنیم در غیر این صورت آسیب خواهیم دید.
وی گفت: هیچ دستگاهی بدون آموزش و پرورش موفق باشد و اگر میخواهیم آموزشوپرورش موفق باشد باید همه دستگاهها به این نهاد کمک کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش مولدسرمایههای اجتماعی است، افزود: در کشور ما سهم سرمایهانسانی برای توسعه پایدار کمتر از 30 درصد است و این مهم نشان میدهد که به آموزش و پرورش توجه نشده است.
کاظمی به سند بنیادین آموزش و پرورش و تحقق آن اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به نگاه بلندمدت و پایدار باید به سراغ آموزش و پرورش بیایم و امروز شاهد یک شکاف عمیق بین نگاههای نظری و عملی در آموزش و پرورش هستیم.
نظر شما