به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام «ابوالقاسم مقیمی» حاجی امروز(14 اردیبهشت) در نشست خبری بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه و سومین جشنواره مقالات علمی حوزه که در سالن جلسات انجمنهای علمی حوزه برگزار شد گفت: حوزويان داخل و خارج از کشور و ناشران آثار حوزوي مي توانند باارسال آثار منتشر شده در سال 97 و پايان نامه هاي سطح 4(دکتري) در اين همايش شرکت کنند.
دبیر انجمن کتاب سال حوزه گفت: ارتقای سطح پژوهشی حوزه در 20 سال گذشته با امروز تفاوت بسیاری کرده است و امروز بیش از 60 نشریه علمی و پژوهشی تولید میشود که دارای مجوز هستند.
وي با بيان اينکه پايان خردادماه آخرين مهلت ارسال آثار به اين همايش است گفت: علاقه مندان مي توانند با مراجعه به پايگاه اينترنتي www.ketabe howzeh.ir و يا مراجعه ي حضوري به آدرس قم،جمکران،بلوار انتظار،مرکز مديريت حوزه هاي علميه،دبيرخانه ي بيست و يکمين همايش کتاب سال حوزه در اين همايش شرکت کنند.
وی با بیان اینکه مراسم اختتامیه بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه نیمه اول بهمن ماه با حضور یکی از مراجع تقلید در قم برگزار میشود،گفت: تاکنون 200 اثر به دبیرخانه رسیده است.
لازم به ذکر است بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، شرایط شرکت در این همایش عبارت است از:
ـ حوزوی بودن پديدآورندگان آثار؛
ـ کتابهایی که چاپ اول آنها در سال 1397 شمسی باشد (همچنین کتابهایی که طی سالهای 1438 تا 1440 قمری و 2017 تا 2018 میلادی، برای اولین بار، توسط ناشران خارج از کشور منتشر شدهاند)؛
ـ پایاننامههای سطح4 (دکتری) که در سال 1397 در یکی از مراکز حوزوی یا دانشگاهی دفاع شده باشد.
خاطرنشان میشود بارگذاری «تصویر صورتجلسه دفاع پاياننامه» و «فایل الکترونیکی پایاننامه» با فرمت word یا pdf در هنگام ثبتنام، ضروري است. همچنین ارائه نسخه اصلی اثر (زبان مبدأ)، برای کتابهای ترجمه شده نیز الزامی است.
محورهای ویژه همایش
در راستای جهتدهی پژوهشهای علمی حوزوی برای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی جامعه، محورهای ویژهای از سوی شورای سیاستگذاری همایش اعلام شده است.
محورهای ویژه همایش عبارتاند از: ابعاد علمی بیانیه گام دوم انقلاب، زن و خانواده، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، علوم انسانی اسلامی، فضای مجازی، آسیبهای اجتماعی، جمعیت، اقتصاد مقاومتی، سبک زندگی اسلامی، هنر(فلسفه هنر، هنر در اسلام) و محیط زیست و منابع طبیعی.
به منظور تشویق پدیدآوران، و تبیین جایگاه و اهمیت محورهای ویژه همایش، به آثاری که در این محورها نوشته شوند، امتیاز ویژهای تعلق میگیرد. همچنین به منظور ترویج و توسعه عربینویسی پژوهشها در میان حوزویان، به آثاری که به زبان عربی نوشته شوند نیز امتیاز ویژه در نظر گرفته شده است.
روش ارسال آثار
پدیدآورندگان آثار، برای شرکت در این همایش، پس از ثبتنام اینترنتی در سایت همایش به نشانی www.ketabehowzeh.ir و دریافت «کد رهگیری»، دو نسخه از اثر خود را به دبیرخانه همایش به نشانی « قم، جمکران، بلوار انتظار، مرکز مدیریت حوزههای علمیه، دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه » ارسال کنند.
مهلت ارسال آثار
مهلت ارسال آثار، پایان خرداد 1398 است و این مهلت تمدید نمیشود.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه اینترنتی www.ketabeHowzeh.ir مراجعه نموده یا با تلفن شماره 02537255890 داخلی 603 تا 605 تماس بگیرند. سامانه پیام کوتاه 100007020 نیز پاسخگوی سؤالات نویسندگان است.
نظر شما