به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، هر ساله به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، تعداد زیادی از طلاب و فضلای حوزه علمیه، به سراسر کشور و به ویژه مناطق روستایی و مناطق محروم اعزام شده و به تبلیغ دین مبین اسلام می پردازند.
این طلاب در قالب طرح های مختلف و همچنین با برنامه ریزی های گسترده ای به این سفر معنوی اعزام و در مدت با برگزاری دوره های آموزشی، حلقه های معرفتی میان جوانان، سخنرانی در مساجد، برگزاری نماز جماعت و... حال و هوای معنوی را در آن منطقه ایجاد می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین «سیدجلال رضوی مهر» که سال ها مسئولیت اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه را بر عهده داشت و هم اکنون نیز نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم است، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به اهمیت موضوع تبلیغ و اقدام مبلغان گفت: با آمدن ماه مبارک رمضان، زیبایی های معنوی الهی در شهر الله اعظم نیز نمایان و هر فطرت پاکی را آماده پذیرش دستورات و مهمانی خداوند می کند.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم ادامه داد: در این ماه مردم بیش از هر زمان دیگر به دنبال دستورات الهی بوده و باید از این فرصت استفاده و در راستای ترویج دین و بیان احکام و دستورات اسلامی کوشید.
وی تاکید کرد: گرسنگی، تشنگی، نظارت هر چه بیشتر بر خود و... همه و همه مقدمه ای می شود بر اینکه انسان سخن حق را پذیرفته و با طی کردن کسیر حقیقت گامی استوارتر داشته باشد.
حجت الاسلام رضوی مهر عنوان داشت: در ماه مبارک رمضان محفل عبادت و بندگی خداوند باز است و انسان می کوشد تا با تقرب الی الله خود را خالق یگانه نزدیک کند و از این رو روحانیت به عنوان مبلغان دینی، طبق سنت دیرینه در مسیر انبیای الهی قدم برداشته و به تبلیغ دین مبین اسلام می پردازند.
وی گفت: در این ایام، طلاب و روحانیون، ماموریت علمی خود را تبدیل به ماموریت تبلیغی و فرهنگی می کنند و در راستای ابلاغ دین خداوند و ترویج معارف بوده و با موضوع شناسی و موقعیت شناسی مخاطبین، به تبلیغ دین مبادرت خواهند داشت.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم گفت: دشمنان نظام و اسلام در طول سال تلاش می کنند تا مردم را از دین جدا کنند، اما جاذبه ماه مبارک رمضان به عنوان شهر الله تمام توطئه ها را خنثی کرده و مبلغین نیز از این فرصت استفاده و به ماموریت تبلیغی خود می پردازند.
حجت الاسلام رضوی مهر با تاکید بر اینکه بیان احکام اسلامی، نباید از دستور کار مبلغان و طلاب خارج شود گفت: باید در این راستا تلاش کرده و از سوی دیگر در گسترش اخلاق فردی اجتماعی با بهره گیری از متدولوژی اسلامی در این امر مهم بکوشند.
وی گفت: بیان مسائل احکام و اخلاق، تکرار مطالب نیست، بلکه یادآوری مطالب است و از این رو باید با بهره گیری از روش های جدید و به روز و مسائلی که مورد قبول مخاطب است، این مسائل را بیان کنیم.
نائب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم گفت: طلاب و مبلغین هر چه خضوع و تواضع بیشتر داشته باشند، مردم به سمت آنها آمده و مسائل را مطرح می کنند، مبلغین باید ساعت ها قبل و بعد از اذان در مساجد، حسینه ها، تکایا و... حضور داشته تا مردم به آنها مراجعه و مسائل دینی و شرعی خود را مطرح کنند.
حجت الاسلام رضوی مهر با اشاره به سیل شبهات مطرح شده درباره اسلام گفت: انتظار است مبلغان در این ماه عزیز، به این شبهات پاسخ داده و منابع و کتبی که به عنوان منبع از آن استفاده می کنند را برای مردم بیان کنند.
نظر شما