ارسال بیش از 100 مقاله به همایش قرآنی «شفای پایدار» در بابل

عضو هئیت علمی همایش «شفای پایدار»، از ارسال بیش از 100 مقاله به دبیرخانه این همایش در دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد و اظهار داشت: در قرآن به مباحث سلامت توجه زیادی شد.

بهروز یدالله‌پور، عضو کمیته علمی و جانشین دبیر علمی همایش "شفای پایدار"، امروز (7 آبان) به خبرنگار شبستان گفت: از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل، همایش قرآنی شفای پایدار در روزهای (22 و 23 آبان) جاری در مسجد امام علی(ع) این دانشگاه برگزار می‌شود.

 

وی هدف از برگزاری این همایش را، توسعه پژوهش‌های قرآنی در حوزه پزشکی و سلامت، ایجاد زمینه لازم در مورد مطالعات بین رشته‌ای قرآن و مباحث سلامت روان و سلامت جسم، ترغیب دانشجویان به نگارش پایان‌نامه‌هایی با موضوعات قرآنی در زیر گروه پزشکی، شناخت زمینه فعالیت‌های حوزه پزشکی برشمرد.

 

یدالله‌پور، ضمن بیان محورهای اصلی همایش، تصریح کرد: قرآن و سلامت فکری روانی، قرآن و تغذیه، سلامت جسم از دیدگاه قرآن و روایات، قرآن و چاش‌های علمی جدید در طب از محورهای اصلی این همایش است.

 

وی افزود: از جمله موضوعات دیگر همایش می‌توان به رحم و شیر مادر در قرآن و روایات، عبادت و سلامت، جایگاه طب اسلامی در قرآن و حدیث، احکام و اخلاق پزشکی، قرآن و سلامت محیط، محور آزاد در زمینه قرآن و طب و محورهای 10 گانه کنگره دانشگاهی قرآن‌پژوهشی و طب است.

 

وی با اشاره به اینکه بیش از یکصد مقاله به دبیر خانه این همایش ارسال شده است، اظهار کرد: 10 مقاله منتخب در همایش ارائه می‌شود که در اکثر مقالات موضوعات بدیعی مطرح و از زاویه نو و جدید به پزشکی نگریسته شده است و تاکنون در سطح کلان کمتر چنین مقالاتی مشاهده شده است، در عین حال تعدادی هم تکراری ولی خالی از لطف نبود.

 

جانشین دبیر علمی همایش شفای پایدار، اضافه کرد: مجموعه چکیده مقالات قبل از همایش چاپ و در روز همایش توزیع می‌شود و همچنین مقالات پژوهشی برگزیده در ویژه‌نامه علمی پژوهشی با محوریت قرآن به چاپ می‌رسد.

 

وی خاطر نشان کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب و آثار هنری با موضوع قرآن و شبی با قرآن از جمله برنامه‌های جانبی این همایش است.

 

عضو هئیت علمی همایش شفای پایدار، عنوان کرد: در قرآن به عنوان کتاب آسمانی به مباحث سلامت در حوزه روان و جسم توجه زیادی شده و خداوند نکات را به بهترین نحو بیان کرده است ولی متأسفانه در حوزه پزشکی، کمتر از مباحث قرآنی بهره‌مند می‌شوند.

 

وی ادامه داد: اگر متن‌ و محتوای آموزشی در دروس پزشکی و در دیگر رشته‌های دیگر بر آمده و برگرفته از آموزه‌های قرآنی باشد به طور حتم بهره‌گیری پزشکان و پرستاران و پیراپزشکان و غیره از این حوزه بیشتر می‌شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 78708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha