ورود شیرابه های آرادکوه به منابع آب زیرزمینی/آرادکوه به بحران محیط زیستی تبدیل شده

خلیل آبادی گفت: مرکز بازیافت زباله آرادکوه اشباع شده است و به منابع طبیعی آسیب می زند و شیرابه های آن وارد آب های زیرزمینی شده و به آب های کهریزک، فشافویه، باقرشهر آسیب جدی می زند و به بحران زیست محیطی تبدیل می شود.

«حسن خلیل آبادی» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: امسال در برنامه سوم توسعه شهر تهران و بودجه سال ۹۸ تلاش کردیم برای حوزه فرهنگی و اجتماعی مساله پسماند فکری بکنند و موضوع تفکیک پسماند از مبدا فرهنگ سازی و آموزش داده شود تا دیگر پسماندی برای دفن، دپو و تفکیک وجود نداشته باشد که به آرادکوه بیاید.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: جابجایی مرکز بازیافت زباله آرادکوه موضوع دیگری که مطرح کرده ایم البته این موضوع باید توسط سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری شود و یک ستاد ملی در کشور دارد که جابجایی مرکز بازیافت آرادکوه را بررسی می کنند.

 

وی با بیان اینکه با محیط زیست جلساتی را برگزار می کنیم که همه پسماندها به آرادکوه منتقل نشود، خاطرنشان کرد: مرکز بازیافت زباله آرادکوه اشباع شده است و به منابع طبیعی آسیب می زند و شیرابه های آن وارد آب های زیرزمینی می شود به آب های کهریزک، فشافویه، باقرشهر آسیب جدی می زند و به بحران زیست محیطی تبدیل می شود.

 

رییس شورای اسلامی شهرستان ری تصریح کرد: بخشی از بوی نامطبوع مسیر فرودگاه امام خمینی (ره) ناشی از دپوی پسماندهای شهر تهران در آرادکوه است همه مسئولان کشور اجماع دارند که باید بوی نامطبوع در مسیر ترانزیتی و گردشگری که مسیر ورود و خروج مسافران خارجی است، برطرف شود.

 

خلیل آبادی ادامه داد: اولین کمک مردم این است که از مبدا تفکیک پسماندها انجام دهند که چالش هایی برای شهر ایجاد نشود و شهرداری نیز کمک کند تا بازیافت به صورت علمی تر و دقیق تر انجام شود

 

رییس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران با بیان اینکه امروزه در برخی کشورهای دنیا از مراکز پسماند به عنوان مراکز گردشگری استفاده می شود، افزود: اگر بتوانیم به صورت علمی تر با تفکیک یا بازیافت پسماندها برخورد کنیم می توانیم این بحران را در شهرستان ری به فرصت تبدیل کنیم.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حوزه بهداشت و درمان نیز احداث بیمارستان جدید هفتم تیر در شهر ری مشکل دیگری بود که در حال رفع است.

 

خلیل آبادی درخصوص اقدامات انجام شده برای حفظ بناهای تاریخی و میراثی در شهر ری، افزود:  برخی روستاهای شهر ری که دارای واجد ارزش تاریخی در حال تخریب هستند که با سازمان میراث فرهنگی هماهنگی هایی انجام دادیم که این روستاها احیا شوند.

 

وی با اشاره به بازدید از روستاهای دارای ارزش تاریخی و میراثی، گفت: از روستاهای علیمون و علی آباد قیصریه و برخی روستاهایی که مغفول مانده بود بازدید کردیم و قرار است اقدامات خوبی برای روستاییان رخ دهد.

 

رییس شورای اسلامی شهرستان ری با تاکید بر اینکه مشکل آب و دفع فاضلاب شهر ری در دستور کار بود که داریم پیگیری می کنیم، گفت: همه مشکلات را نمی توانیم طی مدت زمان کوتاه و با چند جلسه برطرف کنیم بلکه مطالبه آنقدر تکرار شود که به نتیجه برسد.

 

خلیل آبادی با اشاره به برگزاری دومین نشست تخصصی با حضور ۴۵۰ نفر از اعضای شورای اسلامی بخش، شهر و روستاهای تابعه شهر ری، گفت: نشست در دو بخش کارگروه ها و کمیسیون های تخصصی و جلسه با مسئولان شهری برگزار و چالش ها و فرصت های شهرستان ری بررسی شد و در مجمع عمومی مسائل و نتایج کارگروه های تخصصی مطرح شد و از طریق دبیرخانه دائمی پیگیری خواهد شد.

 

کد خبر 787195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha