به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی»، امروز (چهارشنبه 18 اردیبهشت) در جلسه قرارگاه بازسازی مناطق سیلزده استان، با تاکید بر تشکیل جلسات این قرارگاه به صورت هفتگی، اظهار کرد: 6 کمیته این قرارگاه حداقل هر هفته دو جلسه را تشکیل داده و مصوباتی داشته باشند و گزارش عملکرد خود را ارائه می دهند.
استاندار خوزستان، با بیان اینکه باید برای برگرداندن شرایط در مناطق سیلزده به حالت عادی تلاش شود، افزود: باید روند امید به زندگی افزایش یابد و مردم جهت کشت تابستانه آماده شده و دغدغهای نداشته باشند.
وی حل مسائل سیل در اولویت نخست کارها دانست و عنوان کرد: در صورتی که مسئولان شرایط را عادی تلقی کنند و حساسیت لازم را نداشته باشند، همچنان مردم در محنت و زحمت خواهند بود، با هر مسئولی که احساس کند شرایط عادی است، برخورد خواهم کرد.
شریعتی، از آغاز بازسازی در یکی از مناطق سیلزده خبر داد و تصریح کرد: طبق برنامه ریزی ها، کلیه امکانات جهت تخلیه آب از زمینهای کشاورزی بسیج خواهد شد تا زمینها برای کشت تابستانه آماده شوند.
وی با تاکید بر لزوم هماهنگی دستگاههای اجرایی در بازسازی مناطق سیلزده، اضافه کرد: با توجه به شرایط گرما و سختی که مردم متحمل شدهاند، دستگاههای اجرایی جهت بازسازی مناطق سیلزده منتظر ابلاغ اعتبار نمانند و با تمام توان و بسیج امکانات کار را آغاز کنند.
وی با اشاره به اینکه دولت نیز متعهد است و مسئولان از بابت ابلاغ اعتبار نگرانی نداشته باشند، ابراز امیدواری کرد: پکیجهای یکماهه مجددا بین سیلزدگان توزیع می شود و مدارس آسیبدیده تا مهرماه احداث و سایر امکانات دستگاهها در این امر بسیج خواهند شد.
استاندار خوزستان، با بیان اینکه کمیتهای نیز برای تمرکز خیرین در راستای هماهنگی در کمکها تشکیل میشود، اذعان داشت: امیدواریم با اقداماتی که کمیته برآورد خسارتها انجام میدهد، ظرف هفته آینده امکانات جمعآوری شده بین سیلزدگان توزیع شود تا شرایط بهتری برای مردم فراهم شود.
وی با اشاره به برنامه ریزی های لازم به جهت مقابله با سیل های احتمالی در آینده، گفت: برنامههای زیرساختی درازمدتی مانند ایجاد کانالهای سیلاب در دستور کار است تا برای سیلهای بعدی مقاومتر شده و آسیبپذیری به حداقل برسد؛ طبق نظر کارشناسان لایروبی مخصوصا در حوضه کارون تاثیر علمی بر کنترل سیل ندارد و گاهی شاید نتیجه بر عکس داشته باشد.
شریعتی، در پایان با بیان اینکه در حال حاضر شرایط در حوضه کارون و دز بهتر شده است، ادامه داد: تا چند روز آینده در شادگان نیز مشکل خاصی نخواهیم داشت و در حوضه کرخه نیز که دبی کاهش یافته، در یک تا دو روز آینده شرایط بهبود مییابد و پس از فروکش آب، دستگاهها میتوانند جهت فراهم کردن شرایط زمینها برای کشت تابستانه اقدام کنند.
نظر شما