به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، آیت الله عباس خاک، نماینده ولی فقیه در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در مراسم افتتاح معدن شن و ماسه بزرگ آراسنج از توابع شهرستان بویین زهرا، گفت: اجرای طرح های صنعتی و معدنی در مناطق محروم و دور افتاده و ایجاد اشتغال برای جوانان علاوه بر این که از نظر مادی عبادت محسوب شده و از اجر و ثواب خاص خود برخوردار است نوعی اطاعت به امر رهبری نیز محسوب می شود.
آیت الله خاک اظهار داشت: در سال جهاد اقتصادی و به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری باید با اجرای طرح های بزرگ صنعتی و معدنی بتوانیم به اشتغال کشور کمک کنیم تا دشمنان نتوانند از این موضوع سوء استفاده کنند و به کشور ضربه بزنند.
وی افزود: حضور سرمایه گذاران متعهد و متخصص در بخش صنعت و معدن نوید بخش رونق اقتصادی منطقه است و امیدواریم فعالیت این معدن در شهرستان بویین زهرا موجب جلوگیری از مهاجرت و افزایش اشتعال و درآمد مردم منطقه شود.
آیت الله خاک تصریح کرد: از مسئولان استان هم انتظار داریم با حمایت جدی از این سرمایه گذاران زمینه حضور بیشتر بخش خصوصی در اجرای طرح های تولیدی را فراهم کنند تا آینده شغلی جوانان شهرستان تامین شود.
نماینده ولی فقیه در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، خدمت به هم نوع را توشه ای برای آخرت و موجب رضایت خداوند دانست و یادآورشد: خدمت به هم نوع و ایجاد اشتغال در مناطق دور افتاده نوعی لطف الهی است لذا از همه سرمایه گذاران و کارآفرینانی که موجب اشتغال پایدار و رفع محرومیت از نقاط دور افتاده می شوند باید تقدیر و تشکر کرد.
قوای 3 گانه بایدحامی سرمایه گذاران باشد
در ادامه این مراسم عباسپور، نماینده مردم بویین زهرا در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: وجود سرمایه گذار در بخش های مختلف می تواند به عنوان اهرمی برای پیشرفت منطقه، اشتغالزایی و رسیدن به خودکفایی عمل کند، لذا قوای سه گانه نظام جمهوری اسلامی ایران باید در خدمت سرمایه گذار باشد.
وی سرمایه گذاری را تنها راه مبارزه در شرایط تحریم های جهانی دانست و افزود: توسعه اقتصادی هر کشوری به چهار عامل اصلی و کلیدی نیازمند است و اولین و مهم ترین این عوامل وجود سرمایه گذار است.
عباسپور، نیروی انسانی، ابزار و زمین را سه عامل دیگر لازم در راه رسیدن به توسعه اقتصادی برشمرد و تصریح کرد: به لطف خداوند با شرایط موجود در استان مشکلات در رسیدن به این سه عامل نیز وجود نخواهد داشت و همکاری و همراهی مسئولان استانی نیز حامی سرمایه گذاران داخلی و خارجی در استان است.
نماینده مردم بویین زهرا در مجلس شورای اسلامی افزود: سرمایه گذاران می توانند با تخصص در هر زمینه ای به خصوص زمینه هایی که به منابع طبیعی مرتبط است تولید ثروت نمایند.
وی بااشاره به 373 هزار هکتار زمین منابع طبیعی در شهرستان بویین زهرای استان، گفت: در حال حاضر بیش از 48 درصد از زمین های زیر کشت استان در بخش بویین زهرا قرار دارد و این درحالی است که به جوانان این منطقه اجازه استفاده از زمینه های بلا استفاده منابع طبیعی داده نمی شود.
نماینده مردم بویین زهرا ادامه داد: 35 درصد از جمعیت شهرستان بویین زهرا در بخش های آوج و آبگرم به دلیل نبود کار از این شهرستان به استان های دیگر مهاجرت کرده اند که مهاجرت از روستاها به شهرها مشکلات عدیده ای را با خود به همراه دارد.
وی تنها راه مبارزه با این مهاجرت را سرمایه گذاری و اشتغال زایی در این بخش دانست و اظهار داشت: سرمایه گذاری از یک سو و توجه به نیاز های زمین در جوانان کشاورز این منطقه از سوی دیگر می تواند از مهاجرت این منطقه جلوگیری به عمل آورد.
گفتنی است، معدن شن و ماسه بزرگ آراسنج در مراسمی با حضور آیت الله عباس خاک، نماینده ولی فقیه در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، روح الله عباسپور نماینده مردم بویین زهرا در مجلس شورای اسلامی، بیژن پناهی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مسئولان محلی معدن بزرگ شن و ماسه منطقه آراسنج بویین زهرا با نام مولا علی(ع) افتتاح شد.
این معدن در مساحتی بالغ بر 400 هکتار زمین غنی از شن و ماسه راه اندازی شده و قادر است سالانه 850 هزار تن شن و ماسه مرغوب تولید کند.
برای راه اندازی این معدن بزرگ 20 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.
با افتتاح این واحد معدنی زمینه اشتغال 40 نفر به صورت مستقیم و 100 نفر به طور غیرمستقیم در منطقه آراسنج بویین زهرا فراهم می شود.
در فاز دوم فعالیت این معدن، تولید بتن و سازه های بتنی پیش ساخته نیز پیش بینی شده است که با 50 میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی 200 نفر در سال آینده راه اندازی خواهد شد.
معدل شن و ماسه مولا علی می تواند به بزرگترین معدن در زمینه شن و ماسه، سازه های بتنی و آسفالت در کشور تبدیل شود.
با راه اندازی این معدن ضمن تامین نیاز استان قزوین به انواع شن و ماسه مرغوب و نیز مواد اولیه بتن و آسفالت، نیاز استانهای دیگر کشور نیز به این محصول تامین می شود.
ذخایر برآورد شده در منطقه 400 هکتاری معدن شن و ماسه آراسنج بویین زهرا که به نام مولا علی(ع) است بیش از 30 میلیون تن است و تا 100 سال آینده قابل برداشت است.
پایان پیام/
نظر شما