به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، محمد انجم شعاع، مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی مردمی کشور، ظهر امروز (7 آبان)، در نشستی با خبرنگاران گفت: در این زمینه برای هریک از استان های کشور سهمیه ای مشخص شده که سهم استان بوشهر 410 مکتب خانه است.
وی با بیان اینکه مدیران امروز دست پرورده های مکتبخانه دیروز هستند، افزود: درسال جاری تمرکز بر بحث ایجاد مکتب خانه های قرآنی است.
انجم شعاع، اذعان داشت: هزینه تجهیز هرمکتب خانه از 200 هزار تا یک میلیون تومان است و کسانی که می خواهند این مکتب خانه ها را راه اندازی کنند یک دوره آموزش یک هفته ای خواهند دید تا شیوه آموزش آنها اصلاح شود.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون یکهزار و 627 موسسه قرآنی مردمی در مناطق شهری و یک هزار و 921 خانه قرآنی در مناطق روستایی کشور کار قرانی انجام می دهند.
مدیر عامل اتحادیه موسسات قرآنی مردمی کشور، اضافه کرد: در مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز طبق آمار مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی در سال جاری چهارهزار موسسه و 600 موسسه قرآنی در کشور ایجاد شده است.
وی عنوان کرد: تدبیر دولت در اجرای اصل 44 قانون اساسی این بود که مانند واگذاری بخش های اقتصادی به مردم فعالیت های قرآنی نیز به مردم واگذار شود.
انجم شعاع، یادآور شد: طرح ریشه کنی بیسوادی قرآن در دواستان زنجان و کرمان آغاز شده است و امیدواریم که این طرح در سراسر کشور اجرا شود.
وی بیان کرد: اتحادیه موسسات قرآنی استان بوشهر جز شش استان کشور است که محل مناسبی برای فعالیت ندارد که با همکاری استانداری و دیگر دستگاه ها محل مناسبی برای فعالیت در اختیار آن قرار داده شود.
پایان پیام/
نظر شما