تلاش برای اجرای عدالت و مبارزه با ظلم راه رسیدن به جامعه سعادتمند است

احمدی نژاد بندگی خدا و تلاش برای اجرای عدالت و مبارزه با ظلم،راه رسیدن به جامعه‌ای سعادتمند دانست وگفت:عدالت مطلق را تنها انسان کامل که حقیقت انسانی را به طور کامل در خود متجلی کرده است،می‌تواند به اجرا برساند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر محمود احمدی‌نژاد پیش از ظهر امروز (شنبه) در مراسم تجلیل از برگزیدگان پنجمین جشنواره بین المللی فارابی (ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی) که در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، علوم انسانی را به دلیل اهمیت موضوع انسان دارای اهمیت دانست و با بیان اینکه بالا‌تر و مهم‌تر از انسان مخلوق و موجودی در عالم هستی وجود ندارد، گفت: همه بحث‌ها، علم‌ها و تلاش‌های جامعه بشری در ‌‌نهایت به موضوع انسان برمیگردد و اگر انسان نبود جایی برای علم، معرفت، ‌حکمت، ‌کمال و ارزشهای انسانی و الهی باقی نمی‌ماند.
رییس جمهور با بیان اینکه به‌‌ همان اندازه که انسان مهم است علوم مرتبط با او نیز دارای اهمیت می‌باشد و به تعبیری علمی غیر مرتبط با انسان وجود ندارد، خاطر نشان کرد: با نگاهی به تاریخ علوم انسانی و مباحثی که امروز تحت عنوان این علوم ارائه می‌شود، علوم انسانی در دو دسته علومی که برای کنترل و مدیریت انسان و علومی که برای هدایت و کمال انسان گسترش یافته ارائه می‌شود که این دو به طور مبنایی با یکدیگر تفاوت دارند.
دکتر احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه اگر رنگ‌ها، نژاد‌ها، زبان‌ها، ‌مرزهای جغرافیایی و تمایلات فردی را از تک تک انسان‌ها برداریم، به حقیقت انسان می‌رسیم که در واقع فطرت الهی و آیینه تجلی اسماء خداوند است، تصریح کرد: اگر قالب‌ها و پیرایه‌ها را از انسان و انسانیت برداریم آنچه باقی می‌ماند خوبی، پاکی و کمال جویی است.
رییس جمهور حقیقت انسانی را بسیار ارزشمند برشمرد و اظهار داشت: حقیقت انسان در تمام طول تاریخ و جغرافیا، حقیقتی واحد و یکسان است و برای بازگشت به این حقیقت باید اولاً نسبت به حقیقت انسانی شناخت داشته باشیم و ثانیاً برای تشکیل جامعه‌ای سعادتمند و زدودن غل و زنجیر‌ها از خود و دیگران تلاش کنیم که برای تحقق این دو ماموریت ما نیازمند الگو و راهنما هستیم چرا که شناخت ما‌شناختی نسبی و تابع شرایط موجود است.
دکتر احمدی‌نژاد بااشاره به اینکه خداوند انسان را در پایین‌ترین سطح و در دل پیرایه‌ها و غل و زنجیرهایی که حقیقت انسانی را به اسارت گرفته‌اند آفریده تا انسان با استفاده از استعداد‌ها و بهره گیری از فطرت انسانی به کمال برسد، خاطر نشان کرد: تنها ماموریت انسان رهایی از این بند‌ها و بازگشت به حقیقت انسانی و خدایی شدن است.
دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینکه خداوند در هر نقطه‌ای از زمان انسانی را خلق کرده که هیچ یک از این پیرایه‌ها را نداشته و عینیت حقیقت انسان است که باید تجلی بیرونی داشته باشد تصریح کرد: ‌ انسان کامل‌‌ همان عینیت حقیقت انسانی است که دچار غرور، ‌ خودخواهی، تعصبات و وابستگی‌های قومی، قبیله‌ای و نژادی نبوده و تجلی فطرت الهی انسان است.
رییس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا به جامعه‌ای سعادتمند برسیم، اظهار داشت: ‌بندگی خدا و تلاش برای اجرای عدالت و مبارزه با ظلم، راه رسیدن به جامعه‌ای سعادتمند است که در آن همه انسان‌ها از غل و زنجیر‌ها آزاد شده و شرایط برای کمال یافتن آن‌ها فراهم است.
دکتر احمدی‌نژاد عدالت را پایه رهایی انسان از غل و زنجیر‌ها برشمرد و خاطر نشان کرد: اگر عدالت نباشد هزاران سال دیگر تلاش جامعه بشری و محققان و علماء برای سعادت انسان‌ها به جایی نخواهد رسید و بر همه روشن است که اجرای عدالت بدون حاکمیت یک حاکم عادل نشدنی و محال است و حاکمی می‌تواند این عدالت را در جامعه جهانی اجرا کند که خود در درونش به عدالت و تعادل رسیده و کمال یافته باشد.
رییس جمهور گفت: عدالت مطلق را تنها انسان کامل که حقیقت انسانی را به طور کامل در خود متجلی کرده است، می‌تواند به اجرا برساند و ما نیز برای شناخت انسانیت انسان و هم برای رسیدن به جامعه سعادتمند نیازمند انسان کامل هستیم.
دکتر احمدی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع آفرینش انسان اشاره کرد و گفت: ‌خمیرمایه خلق انسان عشق و محبت است؛ اگر عشق به خوبی‌ها و حقیقت انسان و تجلی خدا و انسان کامل نباشد، حرکت کمالی انسان کاری محال است چرا که هر کمالی، زاییده عشق به حقیقت انسانی، ‌نوع انسان‌ها و انسان کامل است به طوری که همه حوادث تاریخ بشر به نوعی به مبنای عمل انسان‌ها از روی کینه یا حرکت آن‌ها از روی عشق و محبت به دیگران بازمی گردد.
رییس جمهور با بیان اینکه علوم انسانی در حقیقت پرداختن به حقایق انسان است، گفت: هر انسانی به میزانی که از قید و بند‌ها آزاد شود به‌‌ همان میزان بزرگ، خدایی و جهانی می‌شود و انسان‌ها در همه جای دنیا با همه رنگ‌ها و زبان‌ها با او احساس آشنایی می‌کنند.
دکتر احمدی‌نژاد در ادامه همچنین با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته به خصوص در ده سال اخیر انسان‌هایی پیدا شدند که به خاطر فاصله گرفتن از حقیقت انسان و عشق به دیگران و از سوی دیگر به خاطر کشتن انسان‌ها و نجات نظام سرمایه داری به کشورهای دیگر حمله کرده‌اند، گفت: بزرگ‌ترین نمونه آن طی ده سال اخیر انسانی است که برای استیلا بر جهان حاضر شد با لشکر کشی به منطقه یک میلیون انسان بیگانه را بکشد چرا که درون او از عشق و محبت به دیگران تهی است.
در این مراسم رییس جمهور از 9 برگزیده پنجمین جشنواره بین المللی فارابی با اهداء لوح تقدیر و تندیس جشنواره تقدیر کرد.
پایان پیام/

کد خبر 78936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha