به گزارش خبرگزاری شبستان؛ در دنیا اولین تصادفِ منجر به فوت مربوط به یک خانم انگلیسی 44 ساله در سال 1896 میلادی در لندن بوده است.
در کشور ما هم متاسفانه در سال 1305 ه.ش ، تصادفی بین یک اتومبیل و یک دُرشکه رخ می دهد که طی این حادثه آقایی به نام (درویش خان) جان خود را از دست می دهد.
مرگ سالانه یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر در حوادث رانندگی در جهان آمار تکان دهنده ای است. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی در خصوص تصادفات جاده ای در سال 2018 میلادی هر 24 ثانیه یک نفر در دنیا جان خود را از دست می دهد.
سازمان بهداشت جهانی با مثال زدن کشورهایی چون سوئد ، هلند و آلمان اعلام کرد که این کشورها تقریبا در حال صفر کردن رقم مرگ و میر جاده ای هستند. البته در کل قاره اروپا سالانه از هر 100 هزار نفر به طور متوسط حدود 9 نفر در تصادف جان می بازند، در حالی که این آمار در کشورهای آفریقایی حدود 27 نفر است.در همین راستا با توجه به آمار تصادفات و بررسی علل بروز این حوادث و معضلات ترافیکی در تهران، پلیس راهنمائی و رانندگی جدولی تنظیم کرده که در راس این علل، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی، سرعت غیر مجاز، سبقت غیر مجاز، عبور از چراغ قرمز و عدم رعایت مقررات حین گردش به راست و خروج از بزرگراه ها در صدر جدول جای دارند لذا با آسیب شناسی و برنامه ریزی های صورت گرفته در زمینه های آموزشی و فرهنگی سعی در کاهش آمار سوانح و تصادفات ترافیکی داشته است که البته با همکاری شهروندان محترم و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توسط کاربران ترافیک رسیدن به این هدف سریعتر رخ خواهد داد.
نظر شما