بازار دزفول نشانه هویت و اصالت این شهر است

 حیدری، با بیان اینکه بازار هر شهر نشان دهنده هویت آن شهر است، گفت: بازاریان و مردم دزفول به منظور حفظ هویت و اصالت این شهر ، نقش اساسی در حفظ بازار داشته اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «محمد حیدری»، در دیدار با رؤسای اتحادیه ها و اتاق اصناف شهرستان ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه، اظهار کرد: ساماندهی کسب و کارهای دارای مجوز و فاقد مجوز مهمترین رسالت رؤسای اتحادیه ها و اتاق اصناف است.

 

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول، با اشاره به وجود فعالیت های غیررسمی در کنار فعالیت های رسمی در بازار هر شهر و کشوری، افزود: بدیهی است که اجرای مُر قانون وظیفه همه ما است، اما در کنار این مهم باید تلاش کنیم تا با کسانی که به تازگی وارد صنوف و چرخه کسب و کار شده اند مدارا و تسامح کرده و سپس تلاش کنیم تا آنها نیز وارد فرایندهای قانونی اخذ پروانه شوند.

 

وی با اشاره به مزایای برخورداری بازاریان از پروانه فعالیت و مجوزهای قانونی، گفت: در صورت داشتن پروانه فعالیت توسط بازاریان و کاسبان، اتحادیه می تواند به صورت مستمر بر آنها نظارت و کنترل داشته باشد و یک ارتباط سازمان یافته بین اعضا و اتحادیه شکل می گیرد بنابراین در صورت عدم برخورداری بازاریان در هر کسب و کاری از مجوز و پروانه فعالیت، اتحادیه دچار بیشترین ضرر خواهد شد. 

 

وی با تاکید بر لزوم پرداخت حق و حقوق دولت توسط کاسبان دارای پروانه فعالیت، عنوان کرد: بازاریانی که دارای پروانه فعالیت هستند به صورت مستمر مورد نظارت و ارزیابی عملكرد قرار خواهند گرفت و در تمام شرایط پاسخگوی مردم و قانون هستند اما کاسبان فاقد پروانه فعالیت از تمام این مسئولیت های اجتماعی مبرا هستند، بنابراین اتحادیه های شهرستان باید تمام تلاش خود را در راستای تشویق، ترغیب و دربرخی موارد ملزم کردن کاسبان و بازاریان فاقد پروانه به کسب مجوز فعالیت به کار بگیرند.

 

حیدری، با بیان اینکه بازار از گذشته های دور در تاریخ ایران علاوه بر داد و ستد، محلی برای تعاملات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و تجاری بوده، گفت: بازار هویت یک شهر، استان و کشور است که باید از آن پاسداری شود. اگر بازار شهرستان دزفول همچنان صورت سنتی خود را حفظ کرده نشانه حفظ هویت و اصالت شهر توسط مردمان و بازاریان است.

 

وی با اشاره به وجود رقابت بین بازار جدید و سنتی در دزفول طی سال های اخیر، توضیح داد: یک رقابت سازمان یافته بین بازار قدیم و جدید در دزفول وجود دارد که در این بین عده ای به ویژه نسل جوان به دنبال حذف بازار سنتی هستند بنابراین اتحادیه های شهرستان باید به صورت هوشمندانه این وضعیت را کنترل کرده و از رقابت بازار قدیم و جدید عقب نمانند. 

 

وی در ادامه با تقدیر از تلاش ها و عملكرد قابل قبول اتاق اصناف شهرستان دزفول، افزود: شهرستان دزفول دارای یک اتاق اصناف منسجم، مقید به رعایت ضوابط و قدرتمند در اعمال نظارت بر کسب و کارها می باشد و  فرمانداری شهرستان ، اماکن و نیروی انتظامی پرتلاش شهرستان نیز همچون همیشه با تمام توان در کنار اتاق اصناف خواهد بود تا نظارت ها و کنترل بازار توسط اتحادیه ها و سایر دستگاه های متولی بازار به شکل قانونی تر و منسجم تر انجام شود.

 

کد خبر 789994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha