به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل ازپایگاه خبری سوره مهر، سهرابی درباره این گفت: رمان درباره دو نوجوان به نامهای رضا و ذبیح است که ذبیح عشق زیادی به تریل دارند که در ادامه اتفاقات هیجان انگیزی در داستان بوجود می آید، اثر با این پیام اخلاقی همراه است که باید هر فردی در حد توانش قدم بردارد و برای رسیدن به خواستههاش به ناحق نروند .
وی ادامه داد: چون روایت من اول شخص است به زبان صمیمی برای نوجوانان نوشته ام، از آن جایی که من فرهنگی هستم با نوجوانان سروکار دارم لذا دوست داشتم داستانی برای آنها بنویسم که هم حال و هوای هوای نوجوانی امروز را در بر دارد و هم با تجربه نوجوانی خودم همراه است.
سهرابی همچنین افزود: اصولا داستان نوجوان با آیتمهایی همراه است: بعنوان مثال دایره واژگان اثر باید در حد دانایی نوجوان باشد و فرارتر از آن نرود، داستان باید حادثه محور و کسل کننده نشود و معمولا با پیام هم همراه باشد تا نوجوان از خوانش آن بهره ببرد،همچنین با شئونات اخلاقی جامعه و گروه سنی نوجوان نیز سازگار باشد. آغاز داستان هم باید یک شروع طوفانی همراه باشد تا از همان ابتدا بتواند نوجوان را به خواندن کتاب ترغیب کند.
در قسمتی از داستان آمده است: خودم را کشیدم شت سرسره.چند دقیقه گذشت. سروصدایی آمد. از جا پریدم و آهسته سرک کشیدم. ابولی بین دو مامور تقلا می کرد. همین طوری آمد روی زبانم:«به آخر خط رسیدهای نارفیق...حقت بود!»
نظر شما