به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری شبستان، «عبدالحمید امامی» در نشست خبری معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با رسانه ها با تاکید بر اینکه شهرداری تهران یک نهاد خدمت رسان عمومی است و به همین دلیل به دنبال جلب اعتماد عمومی شهروندان می باشد و رفتار آن نیز باید متناسب با این راهبرد باشد.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: در دوره مدیریت جدید شهرداری تهران بنا نداریم دنبال بحث های اختلاف انگیز باشیم چرا که آن را وظیفه دستگاه های نظارتی می دانیم و وظیفه ما ایجاد شهری سالم و خدمت رسانی به شهروندان می باشد.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران باید دارای منابع و درآمد باشد تا بتواند به اهداف خود دست یابد، گفت: برای ارایه بهتر خدمات به شهروندان ما به دنبال افزایش درآمد هستیم و در کنار آن به فکر این هستیم تا بتوانیم درآمدهای جدیدی را ایجاد کنیم.
امامی با تاکید بر اینکه در ساختار جدید به دنبال این هستیم تا در شهرداری تهران از موازی کاری جلوگیری کنیم، افزود: کاهش هزینه ها و بهینه هزینه کردن درآمدها از دیگر راهکارهای ما برای افزایش خدمات شهری می باشد.
وی با بیان اینکه هم اکنون انضباط مالی در شهرداری در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در سال جاری سعی کرده ایم مانند سازمان برنامه و بودجه، بودجه های ماهیانه اختصاص دهیم تا عملکرد ما در پایان سال همراه با برنامه ریزی باشد.
امامی با بیان اینکه در سال گذشته شهرداری توانست 14 هزار میلیارد تومان پرداخت داشته باشد، گفت: ما فقط در 10 روز آخر سال 97 توانستیم 500 میلیارد تومان از بدهی های مربوط به پیمانکاران را پرداخت نماییم و از 14 هزار میلیارد فوق هشت هزار میلیارد تومان بودجه جاری فعالیت های شهرداری تهران بوده است و چهار هزار میلیارد تومان نیز بابت دیون پرداخت شده است.
امامی با تاکید بر اینکه در سال گذشته شهرداری در اکثر بانک ها دارای بدهی بود به صورتی که بانک ها وام جدیدی را به شهرداری ارایه نمی دادند، گفت: ما توانستیم بخشی از بدهی بانک ها را پرداخت نماییم به صورتی که اگر هم اکنون نیاز به وام داشته باشیم می توانیم از بانک ها دریافت کنیم.
وی با بیان اینکه شهر آفتاب برای کاهش بار ترافیکی شهر تهران و ارایه فضای بیشتر نمایشگاهی ساخته شده است، گفت: ما به دنبال این هستیم تا شهر آفتاب و نمایشگاه بین المللی در قالب یک سهام داری بتوانند فعالیت کرده و نمایشگاه های برگزار شده در این دو مکان برگزار شود.
وی با بیان اینکه 80 ملک از 200 ملکی که در اختیار مدیران و مسئولان قرار گرفته بود از آنها پس گرفته شده است، افزود: ما به دنبال این هستیم تا سایر املاک را نیز بتوانیم از افراد پس گرفته و آن را برای جبران هزینه های شهرداری تهاتر کنیم.
امامی با تاکید بر اینکه در فروشگاه شهروند سیاست کلی ما این است که به شهروندان تسهیلات مناسبی داده شود، گفت: ما نباید در شهروند مانند مال ها به دنبال سوددهی حداکثری باشیم چرا که شهروند برای ارایه خدمات مناسب و با کیفیت به شهروندان ایجاد شده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شهروند طبق فیلمی که از شبکه های خبری پخش شده گرانفروشی و احتکار کالا داشته است یا خیر، گفت: این فیلم شب گذشته پخش شد و ما پیگیر آن خواهیم بود و اگر از کارکنان شهروند کسی در این مورد تخطی کرده باشد، حتما با آن برخورد می کنیم.
وی در خصوص میزان بدهی های شهرداری تهران گفت: شهرداری از سال 66 تاکنون 30 هزار میلیارد تومان بدهی به بانک ها دارد، گفت: در سال گذشته بخشی از این بدهی ها اقساط شده و پرداخت شده است که بانک شهر نیز جزو همین طلبکاران قرار دارد.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: بانک شهر به عنوان یک بانک ابزاری شهرداری تهران تأسیس شده است و این بانک از سال 96 زیان داشته است که هم اکنون ارکان بانک شهر تغییر کرده و از وضعیت مطلوبی برخوردار است.
وی افزود: شهرداری تهران در آینده تالار معاملات خود را افتتاح می کند و در آن تمام معاملات کلان شهرداری تهران و معاملات بالای 250 میلیارد تومان در این تالار انجام می شود.
نظر شما