به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان،« سعید جابری انصاری» در اولین نشست کارگروه کمیته فرهنگی پدافند غیرعامل استان سمنان به تاکیدات مقام معظم رهبری در مبارزه و مدیریت هوشمندانه جنگ نرم دشمنان انقلاب و تلاش همه جانبه دشمنان برای استفاده از روش های مختلف نظیر بهره گیری از امیراتوری های رسانه ای و فضای مجازی برای فاصله اندازی بین ملت و حاکمیت اشاره داشت وگفت: با اشتراک گذاری تصمیمات فرهنگی و هنری با مردم و باور عمیق به این اعتماد عمومی و نیز تقویت خودآگاهی فرهنگی در جامعه برای بسط و توسعه معنای زندگی در برابر تکانه های فرهنگی و نیز مدیریت هوشمندانه استرس ها و هیجانات اجتماعی می توان گام موثری در عرصه ایمن سازی کشور در برابر آسیب های احتمالی پیش رو برداشت.
مشاور معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ماندگار کردن تکنیک های فرهنگی و هنری در جامعه و دوام تاثیرگذاری بستگی به انتخاب درست در زمان درست از سوی لایه های مختلف این حوزه در سطح تصمیم گیران و تصمیم سازان و یا هنرمندان و سرمایه گذاران دارد.
وی، شناخت دقیق اهداف و تمرکز بر آنها، کنترل و استفاده آگاهانه از احساسات و عواطف عمومی جامعه، صبوری در اجرایی شدن تصمیمات فرهنگی، داشتن اطلاعات و دانش جامع، اولویت بندی در ارتقاء مولفه های فرهنگی، مدیریت هزینه ها و سرمایه گذاری های این حوزه، کسب مهارت با افزایش دانش را جزو عناصر هوش فرهنگی بر شمرد وادامه داد: ما بعنوان کارگزارن فرهنگی باید مسئولیت تغییر شرایط را پذیرا باشیم و با تغییر در طرز تفکر تهدیدات را به فرصت ها تبدیل کنیم چرا که ذهنیت تاثیرگذاری از طریق فرهنگ می تواند جامعه را در مسیر موفقیت قرار دهد.
جابری انصاری، کسب مهارت و فعالیت حرفه ای در تعیین میزان آسیب پذیربودن اقشار جامعه و اتخاذ تصمیم های درست و به موقع را لازمه کار فرهنگی دانست.
مشاور معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تلاش های معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس کمیته پدافند غیرعامل را برای تقویت این واژه در بخش فرهنگ و هنر، ستودنی خواند و بر استفاده از رویکردهای این وزارتخانه در کاربست مولفه پیشگیری و آموزش این موضوع مهم در دو حوزه فرهنگ عمومی و تخصصی بعنوان یک سرمایه گذاری ملی و موثر در مسیر هوش فرهنگی تأکید کرد.
وی با قدردانی از زحمات همکاران ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها در کشور، کسب مهارت و فعالیت حرفه ای در تعیین میزان آسیب پذیر بودن اقشار جامعه و اتخاذ تصمیمات درست و به موقع را لازمه کار فرهنگی دانست و بهره گیری از ظرفیت های معنوی جامعه و شناسایی استعدادهای فرهنگی و هنری جوان کشور با هدف رویارویی استدلالی و منطقی با فضای پرشتاب تغییرات را عامل مهمی در بکارگیری پدافند غیرعامل از منظر فرهنگ دانست.
جابری انصاری، با اشاره به تنوع فرهنگی، گویش ها و لهجه ها در سمنان، رمز مصونیت فرهنگی این استان را داشتن باورهای دینی و بومی عمیق عنوان و بیان کرد: شخصیت هایی چون بایزید بسطامی، ابوالحسن خرقانی و شیخ علاءالدوله سمنانی تاثیر بسیاری در تعمیق باورهای بومی داشته اند.
اولین نشست کارگروه فرهنگی پدافند غیرعامل استان سمنان با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز مشاور معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این اداره کل برگزار شد.
در این نشست شرکت کنندگان نیز دیدگاه های خود را در خصوص اهمیت فعالیت های فرهنگی، مسایل و مشکلات این بخش و راههای پدافند غیرعامل در حوزه فرهنگ را بیان کردند و در پایان مشاور معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مطالب مطرح شده پاسخ داد.
نظر شما