حسین انواری، سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره)در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها در کشور در مورد توسعه صندوقهای الکترونیک صدقه به خبرنگار شبستان گفت: کمیته امداد با توجه به شرایط زمانی میکوشد تا روشها، شیوههای کاری و نوع ابزار خود را دگرگون کند. صندوقهای الکترونیک صدقه در عصری که مبادلات پولی به شکل مجازی انجام میشود باید توسعه یابد.
انواری ادامه داد: یک سری از صندوقهای خانگی طراحی شده که در اختیار خانوادهها قرار داده شده است. در برخی از شهرستانها نیز یک سری از صندوقهای صدقات برای وسایل نقلیه طراحی شده است و در حال حاضر توسعه صندوقهای الکترونیک را مدنظر داریم. وقتی در شهرها میتوانند با کارت اعتباری خرید کنند و بلیط پرداخت کنند، پس باید بتوانند با همین کارت صدقه بدهند، در این راستا صندوقهای صدقات الکترونیک نمونهسازی شده و تعدادی از آنها به اجرا گذاشته است.
وی با بیان اینکه برای توسعه صندوقهای الکترونیک با مشکل مواجه شدهایم، بیان کرد: دستگاههای اصلی این صندوقها از خارج وارد میشده که به دلیل تحریم در این زمینه با محدودیت مواجه شدیم. از طرفی تلاش کردیم از موجودی بانکها کمک بگیریم اما کفایت نمیکند، بدین ترتیب در توسعه این صندوقها در تنگنای اینچنینی قرار گرفتیم.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه اجرایی شدن طرح صندوقهای الکترونیک باید به تدریج باشد، عنوان کرد: مردم ما آمادگی دگرگونی آنی را ندارند. در حال حاضر مردم همین که وجه قابل لمس را به صندوق صدقات میاندازند احساس آرامش میکنند، آنقدر که حتی با کشیدن کارت احساس آرامش نمیکنند، بنابراین باید به تدریج زمینه عمومی و اجتماعی صندوقهای الکترونیک در جامعه فراهم شود و به تدریج صندوقهای فعلی از رده خارج شود.
ازدواج 11 هزار و 500 زوج تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) همزمان با سالروز ازدواج حضرت فاطمه و امام علی (ع) مسئله دیگری بود که انواری به آن اشاره کرد و گفت: در فاصله عید قربان تا عید غدیر نیز تعداد زیادی از زوجهای تحت پوشش این نهاد با حمایتهای انجام شده ازدواج و به خانه بخت میروند که اخبار آن متعاقبا اعلام میشود.
گفتنی است،هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها از سوم تا دهم آبان از ساعت 9 تا 20 میزبان علاقمندان در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) است.
پایان پیام/
نظر شما