به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، «افطاری» هسته اصلی و نقطه کانونی بهرهبرداری اجتماعی از ویژگیهای ممتاز ماه مبارک رمضان است، زیرا شیاطین دربند هستند و دلها و جانها آمادهتر از هر زمان دیگر برای قرارگرفتن در مسیر الیالله هستند. موضوع افطاری دادن به روزه داران و تقدیر از این بندگان صالح و پاک از سنت های سابقه دار اسلامی است که در تمامی اعصار و قرون مورد اهتمام مسلمانان بوده و نه نتها در اعصار پیامبر(ص) و امام علیهم السلام رایج بوده بلکه در عصرهای دیگر نیز همچنان به قوت خود باقی بوده و هست.
از جمله سنتهای پسندیدهای که مدتی است در کشور ما رایج شده است، موضوع «افطاری ساده» در مساجد و حسینیه ها است. رهبر معظم انقلاب نیز سالها قبل در خطبههای نماز عید فطر سالها ضمن تأکید بر این سنت حسنه، خواستار توجه مردم به آن شدند.
به مناسبت ماه مبارک رمضان هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء در بیشتر مساجد برای روزهداران سفره افطار بر پا میشود. در اهمیت افطاری دادن در روایتی از حضرت محمد(ص) آمده است: اگر کسی به روزه داری افطار دهد ثواب عمل روزه و هر عمل نیکی که در آن روز توسط روزه دار انجام شده است را بدون آنکه از اجر روزه دار چیزی کم شود، برای خود کرده است. در ادامه تصاویری از سفره هایی که در مساجد برپا می شود، را به تصویر می کشیم.
نظر شما