به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: در جلسه امروز شورای شهر تهران پرونده چند ملک برای تشخیص باغ و غیر باغ توسط اعضای شورای شهر تهران بررسی شد.
یکی از پرونده ها مربوط به ملکی بود که در آن درختی باقی نمانده اما کمیسیون معماری و شهرسازی طبق سند ملکی و رأی ماده 12 رأی به باغ بودن آن داده بود.
مرتضی الویری در خصوص این پرونده گفت: شورا چرا به زمینی که در آن درختی وجود ندارد باید رأی باغ دهد؟
محمد سالاری، رییس کمیسیون معماری و شهرسازی توضیح داد: مالکان باغ درخت ها را خشکانده بودند تا بتوانند نوع سند را تغییر دهند.
در ادامه این جلسه، قطعات زمینی که بخشی از یک زمین مادر بودند، بررسی شد و برای بررسی بیشتر به کمیسیون تخصصی حقوقی ارجاع شد.
محسن هاشمی در روند بررسی این مجموعه زمین ها گفت: پرونده زمین های مذکور در هیئت رییسه مطرح و برای بررسی بیشتر به کمیسیون تخصصی حقوقی ارجاع شده است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران افزود: باغ بودن تمام قطعات یک پلاک را نمی توان بدون نظر کمیسیون برایشان رأی صادر کرد.
در ادامه، هاشمی خاطرنشان کرد: اگر لازم است باید در قالب نامه ای از مجمع تشخیص مصلحت نظام بخواهیم تا مسئولیت تشخیص باغات را از دوش شورا بردارد.
بهاره آروین نیز در روند بررسی پرونده باغات گفت: پیشنهاد می کنم شورای شهر باغ هایی که متعلق به نهادهای عمومی است به عنوان باغ اعلام شود تا فضای آن برای شهروندان حفظ شود.
شهربانو امانی نیز در این جلسه با بیان اینکه قانون ملاک عمل شورا بوده است، گفت: در حوزه باغات اگر خللی وجود دارد باید با ارایه لایحه آن را رفع کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: با توجه به رویه های گذشته برای اعطای مجوز ساخت و ساز به گونه ای بود که حتی در وسط پارک ها هم مجوز ساخت و ساز داده شده بود.
در ادامه، علی محمد مختاری گفت: 25 درصد پرونده های املاک مناطق 20 و 22 تهران به فضای سبز اختصاص داده شده است.
رییس سازمان بوستان ها و فضای سبز شورای شهر تهران افزود: تلاش کرده ایم تا 70 درصد اراضی مناطق 20 و 22 را به عنوان باغ حفظ کنیم.
در ادامه، اعضای شورای شهر از پنج پرونده سه پرونده را به عنوان باغ تشخیص دادند.
نظر شما