از شهرکی بدون ایستگاه آتش نشانی تا اجرای طرح توسعه اقتصادی در هشت گام

شهرک فرهنگیان بجنورد کماکان بدون ایستگاه آتش نشانی، ۲۸ پروژه قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد، هزینه کرد زکات برای زکات دهندگان فاروجی، شفاف می شود و سیل و تگرگ ۲۵۰ هکتار از مزارع کُلزا را از بین برد،تیترهای روز یک شنبه ۱۲ خرداد را شامل می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بجنورد؛ مجید گریوانی اظهار داشت: شهرک فرهنگیان حدوداً سه کیلومتر با بجنورد فاصله دارد و نبود ایستگاه آتش نشانی در آن، امداد رسانی ما را با تأخیر رو به رو می‌کند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بجنورد، افزود: جمعیت بیش از 10 هزار نفری شهرک فرهنگیان و فاصله آن با مرکز استان ایجاب می‌کند یک ایستگاه در این منطقه پیش بینی شود تا امدادرسانی به اهالی این شهرک با سرعت بالا انجام شود اما مشکلات اعتباری مانع از این موضوع شده است.

وی بیان کرد: شهرک فرهنگیان قدیمی‌ترین شهرک بجنورد به حساب می‌آید که اقشار مختلفی از مردم مرکز استان خراسان شمالی در آن ساکن هستند و اکنون پس از گذشت سال‌ها بافت ویلایی آن به سمت مجتمع سازی روی آورده و بر تعداد جمعیت آن افزوده است.

 

 

دبیر کمیته برنامه‌ریزی شهرستان مانه و سملقان: 
۲۸ پروژه قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد
دبیر کمیته برنامه‌ریزی شهرستان مانه و سملقان گفت: ۲۸ پروژه در استان خراسان شمالی قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه؛ علی آقایی روز شنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان مانه و سملقان اظهارداشت: پروژه اداره ورزش، فرهنگ و ارشاد،  کشاورزی، آب و فاضلاب، گردشگری و ... بیشترین اولویت واگذاری به بخش خصوصی را دارد.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی شهرستان مانه و سملقان، افزود: خراسان شمالی از مجموع اعتبارات تملک و دارایی ۶۹۱ میلیارد تومان مصوب داشته که ۵۹ درصد آن تخصیص داشته است.

وی کل اعتبارات مصوب کمیته برنامه‌ریزی مانه و سملقان را ۷۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: از این مبلغ ۵۴ درصد آن تخصیص داده شده است.

آقایی، کل پروژه های نیمه تمام استان خراسان شمالی را دو هزارو ۲۱۲ مورد عنوان کرد و افزود: ۳ میلیارد و ۷۲۲ میلیون تومان کل اعتبارات مورد نیاز برای اتمام این پروژه ها می باشد.

 

 

هزینه کرد زکات برای زکات دهندگان فاروجی، شفاف می شود
مدیرکمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان فاروج، گفت: زکات دهنده عموما تصویر روشنی از هزینه کرد زکاتی که می دهد ندارد، لذا امسال شفاف سازی در این بخش صورت می گیرد.

مرتضی صفی پور رشوانلو به خبرنگار خبرگزاری شبستان در فاروج گفت: در این شهرستان، 45 روستا مشمول زکات هستند که سال گذشته از این تعداد 22 روستا با عاملیت 59نفر به صورت افتخاری و فعالیت 33 مبلغ، زکات پرداخت کردند.

مدیرکمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان فاروج، رقم زکات جمع آوری شده در سال گذشته شهرستان را 807 میلیون تومان  عنوان کرد و افزود: از این رقم 17 درصد سهم نیازمندان  و 83 درصد به ارزش 674 میلیون تومان هم صرف امور عمرانی شد.

صفی پور از تشکیل بانک اطلاعاتی برای 75 روستای بالای 20 خانوار شهرستان و پالایش شورای زکات طی امسال خبرداد و گفت: با مراجعه حضوری به 70 روستای شهرستان، جلسات شورای زکات روستاها تشکیل شده  است و در 50 روستا شورای زکات مشخص شده است.

وی، با ناچیز شمردن سهم نیازمندان از زکات بیان داشت: البته طرح های عمرانی برخوردار از سهم زکات، صرف نظر از مسجد و حسینه، عام المنفعه است اما از سهم نیازمندان غفلت شده است.

 

 

سیل و تگرگ ۲۵۰ هکتار از مزارع کُلزا خراسان شمالی را از بین برد
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: بر اثر تگرگ و سیل چند روز اخیر، ۲۵۰ هکتار از مزارع کُلزا این استان از بین رفت.

محمدنقی کاظمیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: 200 هکتار از مزارع کُلزا در مناطق دیم بر اثر تگرگ چند روز اخیر و 50 هکتار از این محصول در مزارع آبی شهرستان مانه و سملقان بر اثر سیل دو روز گذشته از بین رفت.

وی سطح زیر کشت کُلزا امسال در این استان را، دو هزار و 836 هکتار ذکر کرد و گفت: از این میزان سطح دوهزار و 63 هکتار آبی و 773 هکتار دیم است که پیش بینی تولید اولیه این محصول پنج هزار و 460 تُن بود.

کاظمیان با اشاره به اینکه به خاطر حوادث صورت گرفته پیش بینی تولید نهایی کُلزا در این استان طی سال جاری، پنج هزار تُن است، افزود: سال گذشته سطح زیر کشت این محصول در استان سه هزار و 583 هکتار بود که به خاطر خسارت سرما و پرندگان، سطح قابل برداشت آن به سه هزار و 140 هکتار رسید.

 

 

فرماندار شهرستان مانه و سملقان: 
توزیع بیش از ۸۰۰کیلوگرم گوشت منجمد قرمز بین مددجویان کمیته امداد و بهزیستی
فرماندار شهرستان مانه و سملقان گفت: در مرحله اول توزیع کالاهای اساسی، ۸۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز منجمد بین مددجویان کمیته امداد و بهزیستی توزیع شد.

محمود رضا معموری روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه اظهارداشت: این گوشت در مرحله اول بین تعداد ۳۱۷ مددجو توزیع شد.

وی افزود: مقرر شده است این مقدار گوشت منجمد درب منازل مددجویان کمیته امداد و ۱۰ مرکز، موسسه و مجتمع بهزیستی توزیع شود.

فرماندار مانه و سملقان گفت: برای کمیته امداد در مرحله اول ۳۰۰ کیلوگرم بین ۱۵۰ نفر از مددجویان توزیع شد.

معموری افزود: توزیع گوشت منجمد برای مددجویان بهزیستی حدود ۵۰۰ کیلوگرم بین ۱۶۷ مددجو توزیع شده است.

 

 

تاکنون؛ 
بیش از ۲۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر رسید
مسئول دبیرخانه جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر از وصول بیش از ۲۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره تا کنون خبر داد.

هاشم شیرازیان، مسئول دبیرخانه جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر با اعلام این خبر به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: تا کنون 225 اثر توسط هنرمندان سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

وی اضافه کرد: این آثار از تمام استان های کشور و شامل فیلم های کوتاه  مستند، داستانی، انیمیشن و صد ثانیه ای می باشد.

شیرازیان اعلام کرد: مهلت دریافت آثار تا 15 خرداد 98 است و این تاریخ به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

وی همچنین در تکمیل این خبر اضافه کرد: علاقه مندان شرکت در این جشنواره ضمن مراجعه به  آدرس www.dkm.ir، تکمیل فرم و ثبت نام اینترنتی، لازم است آثار خود را همراه با فرم ثبت نام پیش از اتمام مهلت شرکت در جشنواره، به این دبیرخانه ارسال کنند.

 

 

۹.۸ میلیارد ریال برای طرح های آبخیزداری شیروان مصوب شد
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان گفت: امسال ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای طرح های آبخیزداری شیروان مصوب شد که این میزان اعتبار برای حوزه آبخیز روستای زو، کوسه، نامانلو، سرچشمه و اسطرخی در سه بخش قوشخانه، مرکزی و سرحد شیروان است.

مصطفی سیامکی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: این اعتبار برای 492 متر مکعب سازه سنگ ملات، سه هزار و 200 مترمکعب سازه گابیونی، 600 مترمکعب خشکه چین و 550 متر مربع سازه چیدی هزینه خواهد شد که عملیات آن شروع شده و تا پایان امسال به اتمام خواهد رسید.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان، افزود: با افزایش بارش‌ها و سیلاب‌ها، برای کنترل روان آب‌ها ایجاد طرح‌های آبخیزداری امری ضروری به نظر می‌رسد زیراکه با طرح‌های آبخیزداری می‌توان از سیل و از تخریب طبیعت جلوگیری کرد.

شهرستان شیروان 400 هزار هکتار مساحت دارد که 290 هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و 110 هزار هکتار مستثنیات قانونی اشخاص شامل زمین های زراعی، باغی، جاده و محدوده روستاها و شهرها است. 

 

 

استاندار خراسان شمالی: 
اجرای طرح توسعه اقتصادی در هشت گام/ سفر وزیر نیرو به خراسان شمالی
استاندار خراسان شمالی از طراحی طرح توسعه اقتصادی در هشت گام با مشارکت فعالان اقتصادی، دولت و دستگاه قضایی برای تمام شهرستانهای استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از  اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی؛ دکتر محمد علی شجاعی در نشستی با فعالان اقتصادی استان اظهار داشت: باید با هم افزایی و در چارچوب تشکیلات و قانون بتوانیم مشکلات حوزه اقتصادی را حل کنیم.

استاندار خراسان شمالی برخی مشکلات در حوزه سرمایه گذاری را متوجه قوانین و مقررات و بخشی را هم متوجه مدیرانی که عادت کرده اند کار نکنند، دانست و افزود: ضعف مدیریتی را دراستان قبول دارم و در خراسان شمالی مدیرانی داریم که برای کار حساس نیستند و زمان انجام کار برای شان مهم نیست و این در حالیست که این مسئله را در بدو ورودم به این استان متذکر شدم اما برخی مدیران برنتابیدند.

شجاعی با اشاره به سفر وزیر نیرو در روز دوشنبه به خراسان شمالی، بیان کرد: وی برای افتتاح برق رسانی به 26 روستایی می آید که برق رسانی به آن ها را به اعتبارات سال 98 منوط کرده بود ولی ما کار را معطل نگه نداشتیم و کار برق رسانی را اسفند سال 97 تمام کردیم و معتقدیم کار را نباید معطل این و آن نگه داشت.

 

 

کد خبر 796959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha