به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی، در نشست مدیران فرهنگی شمال غرب کشور، بر ضرورت شناخت آسیب های فرهنگی تاکید کرد و با بیان اینکه هزینه های زیادی در زمینه مقابله با آسیب های اجتماعی صورت می گیرد، گفت: باید کاهش تقاضا به مواد مخدر و مفاسد دیگر در داخل کشور به وجود آید و تا زمانی که تقاضا باشد، عرضه نیز به طرق مختلف صورت می گیرد.
علیرضا افشار، بر تعامل بسیار عمیق در زمینه مسایل فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد و افزود: بخش بزرگی از مهندسی فرهنگی مربوط به انسجام و هماهنگی است و در این راستا ایجاد هماهنگی ضروری است.
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی، اثر بخشی اقدامات فرهنگی را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: تا زمانی که اقدامات فرهنگی اثر خود را در کاهش آسیب ها نشان ندهد، اقدام فرهنگی موثر محسوب نمی شود.
وی بر شاخص سازی و پایش شاخص ها در زمینه مسایل فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد و یادآور شد: در زمینه پالایش های فرهنگی به صورت مستقل عمل شده و در این راستا نقاط ضعف و قوت هر استان شناسایی می شود.
افشار گفت: نیروهای انسانی در زمینه موفقیت مسایل فرهنگی و اجتماعی نقش مهم دارند و در حال حاضر نیز نیروهای دلسوز فرهنگی در بخش های مختلف اجتماعی حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد: امروز عرصه جبهه فرهنگی بسیار پیچیده تر از زمان دفاع مقدس شده و مرز بین خودی و ناخودی نامعلوم و پیچیده است.
پایان پیام/
نظر شما