به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان امروز (10 آبان) در این کارگاه آموزشی گفت: در دنیای امروز مبنای توسعه، پژوهش و تحقیق در رشته های مختلف است و در واقع تبیین بررسی عملی مسایل هر کشور روند جاری توسعه را در آن کشور تسریع می کند.
کامل گلباغی افزود: اهمیت پژوهش با توجه به نقشی که در تولید علم و فناوری و در نتیجه توسعه کشور برعهده دارد بر هیچکس پوشیده نیست ولی آنچه از اهمیت بیشتری برخوردار است هدفمند کردن پژوهش ها در راستای رفع نیازهای کشور، شکاف میان تحقیق و کاربردی کردن تحقیقات است.
وی با بیان اینکه پژوهش نباید محدود به دانشگاه ها، سازمان ها، نهادها و.... شود، اظهار داشت: در این طرح توجه ما بیشتر معطوف به نیازهای اعضای کانون های مساجد برای استفاده از منابع برای تنظیم و نگارش و مقالات و طرح های پژوهشی است.
این مقام مسئول رشد و کمک به اشاعه فرهنگ پژوهش و تحقیق فردی و گروهی در بین اعضای کانون های فرهنگی و هنری و علاقه مندان به پژوهش، حل مسائل و مشکلات سازمان ها و ارگان های دولتی از طریق پژوهش و تحقیق، رشد و توسعه بنیه علمی و پژوهشی این اداره و ایجاد زمینه برای بروز خلاقیت های نو را از اهداف اصلی این کارگاه آموزشی عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان خاطرنشان کرد: در این کارگاه یک روزه اعضای شرکت کننده با چگونگی انتخاب موضوع، گردآوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل و فرایند کلی یک تحقیق علمی آشنا می شوند.
گفتنی است، تدریس در این کارگاه آموزشی بر عهده عدنان برزنجی مدیر مسئول کانون تخصصی پژوهشی حکیم عمر خیام سنندج، جمال اسدی مدیر پژوهشی کانون و صادق عزیزیان است.
پایان پیام/
نظر شما