به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجتالاسلام علی توکلی، ، امروز(۱۷ خرداد) در خطبه های نمازجمعه با متذکر شدن این نکته که نوع رفتار با خانواده و دیگران همه مؤثر در بدی ها و خوبی هایی است که برای ما پیش می آید؛ افزود: انسان از درون خانواده است که می تواند به جایی برسد و مقامی به دست آورد و توهین و اهانت و بداخلاقی با همسر و فرزندان، انسان را به جایی نمی رساند.
خطیب جمعه کرمان با بیان اینکه خیلی از مشکلات عامل درونی دارد و هوای نفس، آرزوهای بلند و طولانی و... ما را زمین می زند؛ خاطرنشان کرد: در مسائل کشور هم اینگونه است، آنچه به کشور و نظام ما ممکن است آسیب بزند، مسائل داخلی است و همیشه نمی شود به گردن آمریکا انداخت؛ مدیریت ضعیف و برنامه ریزی نسنجیده ما را با مشکل روبرو می کند.
حجت الاسلام توکلی با تأکید بر اینکه زبان و چشم و گوش و لقمه ای که می خوریم را باید کنترل کرد چون می توانند ابزاری برای تخریب خود انسان باشند؛ درباره رعایت حقوق بیت المال هم تذکر داد و گفت: تقوا خود را در بیت المال نشان می دهد و کسانی که به نحوی بیت المال در اختیارشان است اگر رعایت کنند خسارتی نبیند و به تصرف در نیاید این خود علامت تقوا است.
وی ادامه داد: اگر می بینیم بعضی ها مبلغی را بردند و اراضی ملی را گرفتند تماماً دلیل بر بی تقوایی است و حتی مدیر و مسئولی که باید بر این مسائل نظارت و مراقبت و برخورد کند اگر سکوت کند آن هم می تواند در عمل شریک باشد و ریشه در بی تقوایی مدیر دارد؛ مدیر باتقوا نظارت خود را آنچنان قوی و محکم می کند که زیردست او جرأت تجاوز به بیت المال را نداشته باشد.
خطیب جمعه کرمان در بخش دیگری از سخنانش با تصریح به این مطلب که امام(ره) در برخورد با نظام سلطه منظومه فکری خاص و اصولی برای خود را داشت و براساس آنها پیش می رفت، از جمله تأکید بر ایمان و توکل بر خدا؛ اظهار داشت: ایشان وعده های خدا در قرآن را باور داشت؛ هیچ کجا نگفت من این کار را کردم، فرمود خدا خرمشهر را آزاد کرد، شن ها هواپیمای امریکایی در طبس را نابود کردو...امام توجه خاصی به مردم داشت و خود را خدمتگذار مردم معرفی می کرد.
وی افزود: سومین اصل تأکید امام(ره) مخالفت با تجملات و اشرافیت به ویژه در مورد مسئولان و چهره های شاخص اجتماعی بود که دچار زندگی تجملاتی نشوید و مانند مردم زندگی کنید؛ انسان اگر مبتلا به تجملات و اشرافی گری شد باخته است و درک حقوق پایین دیگران را ندارد که دل برای آنان بسوزاند.
حجت الاسلام توکلی با اشاره به اینکه امام(ره) تأکید بر مقاومت در برابر نظام سلطه داشت؛ بیان داشت: هزینه مقاومت نکردن بیشتر از مقاومت کردن است.
وی در بخش دیگری از سخنانش، فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حرکت دشمن در ایجاد یأس و ناامیدی ملت به ویژه در فضای مجازی و شبکه های بین المللی که آنچنان مردم را مأیوس می کنند که گویی می خواهد قحطی بیاید و هدف شان هم گرفتن امتیاز است به روش مذاکره یا غیره؛ مورد توجه قرار داد و گفت: رهبری برای فراهم شدن زمینه دولت جوانان و حزب اللهی تأکید دارند و در توصیه های ایشان حکمت نهفته است.
خطیب جمعه کرمان با تأکید بر نیاز به وجود مدیر جهادی، مدیر شجاع و مدیر غیر حریص که نخواهد تا صندلی و کرسی مدیریت را گرفت اول به فکر خود و اطرافیانش باشد؛ ادامه داد: حزب اللهی یعنی مقید به دین است و از بیت المال مراقبت و عناصر ناسالم را از خود دور و بر زیرمجموعه خود نظارت می کند؛ سیستم نظارتی ما متأسفانه ضعیف است و حراست ها چون منصوب رییس خود هستند خیلی دل و جرأت نمی کنند حرف بزنند،خود مدیر باید حزب الهی باشد و حراست را پای کار بکشد.
وی تأکید کرد: هم سیستم نظارتی باید از این زمین گیری بیرون آید و هم مدیریت ها باید شجاع و حزب اللهی و جهادی باشند؛ الان شرایط اقتصادی جوری است که می طلبد در سبک مصرف تغییری ایجاد کنیم و برای گذر از این گردنه نیاز به کمک ما هم هست و دولت و مجلس هر چه قانون بگذارند و برنامه باشد تا ما پای کار نیاییم درست نمی شود.
نظر شما