به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، «بهروز کلیدری» در جلسه تصمیم گیری بهره برداری از بیمارستان آیت الله گلپایگانی شهر گوگد، با بیان اینکه در نقشه راه استان، گلپایگان یک بیمارستان خوب ارزیابی شده است، گفت: گلپایگان دارای زیر ساختهای شهری قابل تاملی است و پزشکان در این شهرستان ماندگار هستند و برخلاف آنکه در برخی شهرها به عنوان مثال در فریدن مجبور به گذراندن طرحشان را کسب می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه گلپایگان به دو بیمارستان نیاز ندارد، بیان کرد: بیمارستان آیت الله گلپایگانی می تواند مکمل بیمارستان امام حسین (ع) و نه یک رقیب باشد و کمبودهای آن را کامل کند.
وی از کمبود بخش رادیو تراپی در استان خبر داد و تشریح کرد: در نقشه راه، تعداد بخشهای رادیوتراپی استان 15 عدد در نظرگرفته شده ولی در داخل استان، 7 مورد وجود دارد که نتیجه آن صف کشیدن مردم در کاشان و شهرکرد است و ایجاد مرکزی در گلپایگان می تواند به این مساله کمک نماید.
بار سنگین اضافه شدن بیمارستان بر وزارت بهداشت
در ادامه این جلسه «علیرضا یوسفی» با تاکید بر اینکه اگر نحوه واگذاری بیمارستان آیت الله گلپایگانی چند سال پیش با هیات امنا توافق می شد،می توانست به عنوان بیمارستان عمومی شهرستان قرار گیرد و هزینه های ساخت کمتر می شد، گفت: اکنون که زیر ساخت های بیمارستان امام حسین (ع) کامل شده، بیمارستان شهر گوگد می تواند مکمل بیمارستان عمومی شهر باشد و این تصمیم وزارت بهداشت است.
معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه اضافه شدن یک بیمارستان بار سنگینی برای به وزارت بهداشت و درمان بارسنگینی است، تشریح کرد: هرگونه کمکی که وزارت بهداشت می توانسته به این بیمارستان بکند را انجام ومشکلات بیمه ای مردم را در این بیمارستان حل شده است.
ارائه خدمت به مردم، هدف هیات امنا
در ادامه این جلسه، آیت الله «سید جواد گلپایگانی» با یادآوری اینکه امکانات برای مراکز استانها فراهم است، گفت:مردم شهرستان ها به این مراکز مراجعه می کنند و گاهی تا به مرکز برسند، ممکن است شخص ازبین برود، لذا امکانات در مکان هایی که مردم برای درمان ساختند، فراهم آید.
مسئول هیات امنای بیمارستان آیت الله گلپایگانی از کمک های رئیس جمهور به دو بیمارستان آیت الله گلپایگانی در شهرهای قم و گوگد خبر داد و افزود: احتیاج به حمایت و تومه خاص بیشتر است ،بیمارستان برای استفاده مردم است و یک جای درآمدی نیست بلکه هیات امنا در آن هزینه می کند.
وی با تبیین این نکته که اگر پیشرفت و حرکت برای توسعه و بهره برداری از بیمارستان صورت گیرد خیران آمادگی کمک را دارند، با اظهار تاسف بیان کرد این بیمارستان اکنون در حد درمانگاه است پس حرکتی در آنصورت گیرد تا مردم منطقه از آن بهره ببرند.
آیت الله گلپایگانی در انتقاد به «علیرضا یوسفی» مبنی براینکه نگاه منفی دارد، یادآوری کرد: بیمارستان را در اختیار وزارت بهداشت قرار دادیم و بار ها جلسات برگزار شده ولی نتیجه ای حاصل نشده است و مسئولان شهرستان در این امر شاهد هستند.
استاد حوزه و دانشگاه تاکید براینکه خیریه به این معنا که در آن خیران فقط برای ساخت و خرید تجهیزات و نه اداره و پرداخت حقوق کارمندان مشارکت دارند و این سابقه 50 ساله از بیمارستان آیت الله گلپایگانی است، تاکید کرد:بیمارستان تحت نظر خیران است و به افراد بی بضاعت از درآمد بیمارستان کمک می شود وهیات امنا مشکلی برای همکاری ندارد و از هرپیشنهادی که بیمارستان را راه اندازی کند تا به مردم خدمت ارائه شود، استقبال می کند./
نظر شما