«محمدرضا نجفی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد اجرای بندی از قانون بودجه 98 در مورد اختصاص 14 میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی گفت: در این حوزه چه در بحث مصادیق مصرف 14 میلیارد دلار و چه در کم و کیف مصرف دولت هنوز روش اجرای مشخصی را که در نهایت باعث ایجاد اثرات مثبت در معیشت و زندگی مردم داشته باشد، مشخص نکرده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما معتقدیم از گذشته در بحث مصرف تامین ارز برای کالاهای اساسی با اشکالات و ایرادات مختلفی مواجه بوده ایم و کماکان نیز این ایرادات و اشکالات وجود دارد که چه بسا با توجه به محدودیت ها و آشفتگی هایی که در بازار وجود دارد و عدم تسلط و اشراف وزارت صنعت در بحث تنظیم بازار متاسفانه این مسئله ابعاد بزرگ تری پیدا کرده است و منجر به این شده است که منابع ملی که باید صرف بهبود زندگی مردم شود، مصرف شده است اما نتیجه مورد انتظار نیز در بحث بهبود معیشت و زندگی مردم به دست نیامده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: عده قلیلی از این منابع سوء استفاده کردند، دلالی های زیادی انجام شد و عده ای بهره های سنگین بردند که این جای تاسف دارد و نشان از عدم نظارت برای مصرف این منابع دارد.
وی گفت: تا آنجایی که ما می دانیم، سبک و سیاق کلی برای اختصاص این 14 میلیارد دلار همانند سابق است و مشکل ما عدم کنترل و اشراف وزارت صنعت بر بحث تنظیم و اختصاص این منابع است.
وی با بیان اینکه وزارت صنعت و معدن وظیفه دارد که از هدرروی این منابع جلوگیری کند، گفت: وزارت صنعت وظیفه دارد در طول فرآیند اختصاص منابع اطمینان حاصل کند که کالاهای متناظر این منابع به موقع و با قیمت متناسب ارز مورد نظر تامین شود و به موقع به بازار برسد در عین حال کیفیت مناسب و قیمت متناسب را نیز کنترل کند و متناسب با ارز یارانه ای اختصاص دهد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر کالاها با قیمت سرسام آوری به دست مردم می رسد و تسلطی در این موضوع وجود ندارد، اتفاق امیدوارکننده ای نیز نمی افتد که ما بگوییم وضعیت بازار در حوزه مدیریت بهتر شده است.
نجفی خاطرنشان کرد: متاسفانه روند کار همانند گذشته است و اگر با همین فرمان ادامه داشته باشد، نباید انتظار بهبود وضعیت معیشت و اقتصاد مردم را داشته باشیم./
نظر شما