بررسی پنج هزارو 972 پرونده اعضای هیئت علمی در هفت ماهه سال جاری

رییس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم از بررسی پنج هزارو 972 پرونده اعضای هیئت علمی درهفت ماهه سال جاری خبر داد و گفت: تقریبا بیش از چهار برابر سه سال گذشته اعضای هیئت علمی را جذب کردیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر مردانی، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم امروز با حضور در خبرگزاری شبستان از نزدیک با فعالیت‌های این خبرگزاری آشنا شد.

وی در حاشیه این بازدید به خبرنگار شبستان گفت: هیئت مرکزی جذب از مهرماه سال 87 تشکیل شد و از آن تاریخ به بعد، پرونده 12 هزار و 443 متقاضی هیئت علمی و بورس تحصیلی، دو هزار و 224 مدرس پیام نور و پنج هزار و 25 مدرس مرکز علمی کاربردی مورد بررسی قرار گرفت.

مردانی با بیان اینکه پروند‌ه‌های اعضای هیئت امنا، اعضای رؤسای دانشگاه‌های غیرانتفاعی، دانشگاه‌های علمی و کاربردی و مؤسسات آزاد هم باید از نظر صلاحیت‌های عمومی و اخلاقی توسط هیئت جذب مورد بررسی قرار گیرند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مسئولیت‌های خطیری برعهده این اعضا گذاشته می‌شوند از این رو بررسی پرونده‌های آنها باید به دقت  مد نظر قرار گیرد.

رییس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم خاطرنشان کرد: حدود سه هزار و 62 پرونده اعضای هیئت مؤسس، 466 پرونده، رؤسای دانشگاه‌های غیرانتفاعی وعلمی و کاربردی و 400 پرونده اعضای هیئت امنا نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

وی با اشاره به بررسی 859 پرونده اعضای هیئت علمی و بورس تحصیلی دانشگاه آزاد افزود: در مجموع ما 24 هزار و 479 هزار پرونده را بررسی کردیم که این رقم در دوره وزارت آقای دانشجو به 19 هزار و 25 پرونده رسید.

وی افزود: ما در هفت ماهه سال جاری پنج هزارو 972 پرونده را مورد بررسی قرار دادیم که تقریبا بیش از چهار برابر سه سال گذشته اعضای هیئت علمی  را جذب کردیم.

مردانی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور با 856 نفر در صدر نیاز به هیئت علمی در دانشگاه‌های دولتی قرار دارد و پس از آن دانشگاه تهران با 504 عضو هیئت علمی در رتبه دوم قرار دارد، گفت: جذب این تعداد عضو هیئت علمی در مرحله اول امکان پذیر نیست و در مراحل بعد به این تعداد می‌رسیم.

وی با اشاره به رویکرد فرهنگی و دینی انقلاب اسلامی یادآور شد: صاحب‌نظران دنیا اعتقاد دارند که امام (ره) احیاگر قرن در حوزه فرهنگ و اندیشه است و امروز هم که بیداری اسلامی در دنیا شکل گرفته است به تأسی از انقلاب اسلامی  بوده به همین جهت رسانه‌ها و به ویژه خبرگزاری‌ها با اتکا به شیوه نرم‌افزاری می‌توانند در حرکت انقلاب عمق و ژرفای آن مؤثر باشند.

وی تصریح کرد: رسانه‌ها می‌توانند در حوزه اندیشه دینی پیشگام باشند و با احیای ارزش‌ها و فرهنگ‌ انقلاب به همراه رجعت جوانان به ارزش‌های دینی نقش‌آفرینی ویژه‌ای ایفا کنند. ما امیدواریم شاهد تأثیرگذاری بیش از پیش خبرنگاران تلاشگر در این عرصه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: خبرگزاری شبستان نقش بی‌بدیل و رسالت سنگینی در عرصه اندیشه دینی دارد و امیدواریم در آینده شاهد تأثیرگذاری این رسانه در بیداری اسلامی باشیم.

گزارش تکمیلی متعاقبا ارسال می شود. 

پایان پیام/
 

کد خبر 80327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha